Europa League

LIVE: ΠΑΟ-Ντιναμό Β. 3-0 (τελικό)

Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ντιναμό Βουκουρεστίου. Με γκολ των Ρουκάβινα στο 55' και Σισέ στο 80' και 86' προηγούνται 3-0 οι «πράσινοι» στον αγώνα στον οποίο σφραγίζουν το εισιτήριο για τους «32» του Europa League. Τραγική η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.

90' Λήξη του αγώνα.

86' ΓΚΟΛ 3-0 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Ωραία μπαλιά του Σαλπιγγίδη από τα δεξιά στον Σισέ που βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή του Ντόλχα και με ωραίο, δυνατό πλασέ έκανε το 3-0.

85' Μεγάλη ευκαιρία για την Ντιναμό. Σουτ από τον Νικουλέσκου, απομακρύνει πάνω στη γραμμή με κεφαλιά ο Βύντρα.

84' Συρτό σουτ του Ταμάς έξω από την περιοχή του Τζόρβα, ο Έλληνας γκολκίπερ διώχνει σε κόρνερ.

82' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σαλπιγγίδης στη θέση του Ρουκάβινα.

80' ΓΚΟΛ 2-0 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Εκπληκτική σέντρα του Λέτο από τα αριστερά στον Σισέ, ο Γάλλος με καρφωτή κεφαλιά, λίγο έξω από τη μικρή περιοχή του Ντόλχα, διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

74' Σουτ φάουλ του Νικουλέσκου, αποκρούει δύσκολα ο Τζόρβας.

68' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Λέτο αντί του Νίνη.

67' Αλλαγή για την Ντιναμό. Ο Νικουλέσκου αντί του Αντρέι Κριστέα.

65' Ακόμη ένα καλό σουτ από τους Ρουμάνος από μακριά θα πιάσει ο Αντριάν Κριστέα, διώχνει σε κόρνερ ο Τζόρβας.

63' Σουτ στη κίνηση του Σισέ λίγο έξω από την περιοχή, ο Ντόλχα διώχνει σε κόρνερ.

60' Αλλαγή για την Ντιναμό. Ο Ζίκου αντί του Τόρζε

59' Δοκάρι για την Ντιναμό! Τρομερό σουτ από τον Ταμάς από μεγάλη απόσταση θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

57'Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Κατσουράνης περνάει στον αγώνα στη θέση του Καραγκούνη.

56' Κίτρινη κάρτα θα δει ο Αντρέι Κριστέα.

55' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Σέντρα του Βύντρα και λάθος εκτίμηση του Ντόλχα που χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ρουκάβινα απλά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανενόχλητος.

50' Κίτρινη κάρτα θα δει ο Ταμάς.

49' Κεφαλιά του Ρουκάβινα μετά από σέντρα του Νίνη, είναι αδύναμη και δεν ανησυχεί τον Ντόλχα

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους με μια αλλαγή για τους Ρουμάνους, ο Αντριάν Κριστέα μπαίνει αντί του Αλέξε.

45'+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45'+1' Ολιγωρία στην άμυνα του Παναθηναϊκού και σουτ από τον Νικολάε, διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ πέφτοντας στη δεξιά του γωνία ο Τζόρβας.

45'Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις.

37' Και πάλι οι ''πράσινοι'' κοντά στο γκολ, με τον Νίνη που πιάνει μονοκόμματο σουτ μετά από γύρισμα του Ρουκάβινα, αλλά η μπάλα περνάει άουτ.

35' Δοκάρι για την Ντιναμό! Κομπίνα σε φάουλ από τους Ρουμάνους και σέντρα από τα αριστερά, ο Εντόι αφύλαχτος πιάνει την κεφαλιά, ο Τζόρμας αλλάζει ελάχιστα την πορεία της μπάλας που βρίσκει στο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ.

34' Νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Βίντρα που από πλάγια θέση δεν μπορεί να σκοράρει.

32' Καλή στιγμή για την Ντιναμό, σουτ του Αλέξε έξω από την περιοχή, ο Τζόρβας πέφτει στην δεξιά γωνιά και αποκρούει.

Συμπληρώνονται 30' στο ΟΑΚΑ, καλύτεροι οι ''πράσινοι'' δεν αρκούνται στην ισοπαλία που τους δίνει την πρόκριση, έχουν δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά δεν έχουν βρει ακόμη το δρόμο προς τα δίχτυα.

27' O Σισέ βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση από εξαιρετική πάσα του Σπυρόπουλου, όμως καθυστερεί και κόβεται με τάκλιν από τον Μότσι.

21' Κίτρινη κάρτα θα δει ο Εντόι.

19' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Σισέ που ξεμαρκάρεται βάζοντας ωραία το σώμα του, μετά από βαθιά μπαλιά, βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ντόλχα, αλλά σουτάρει άουτ.

10' Νέα ευκαιρία για τους ''πράσινους'' που πίεσαν και κέρδισαν την μπάλα, αλλά το σουτ από τον Ρουκάβινα που βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, πέρασε άουτ.

6' Ο Καραγκούνης, μετά από πάσα του Σισέ, καθυστερεί ενώ είναι σε θέση βολής απέναντι στον Ντόλχα, προσπαθεί να ντριμπλάρει αντί να κάνει το σουτ και χάνει την ευκαιρία.

2' Πρώτη καλή στιγμή για τους Ρουμάνους με το σουτ του Κριστέα μέσα από την περιοχή να καταλήγει κόρνερ μετά από επέμβαση του Τζόρβα.

1' Έναρξη του αγώνα.

*Περίπου 15.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στις εξέδρες δέκα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Οι άνθρωποι του ''τριφυλλιού'' θεωρούν ότι ο αριθμός των θεατών θα αυξηθεί σημαντικά, καθώς αρκετοί βρίσκονται καθ' οδόν λόγω του κυκλοφοριακού προβλήματος που δημιούργησε η βροχή.

*Απαράδεκτος ο αγωνιστικός χώρος στο ΟΑΚΑ. Μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις, το γήπεδο θυμίζει βούρκο και οι άνθρωποι του σταδίου προσπαθούν με ηλεκτρικές σκούπες (!) να μαζέψουν το νερό. Την Κυριακή ξεκινούν τα έργα αντικατάστασης του χλοοτάπητα.

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Νιόπλιας): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καντέ, Μπιέρσμιρ, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Καραγκούνης (57' Κατσουράνης), Ρουκάβινα (82' Σαλπιγγίδης), Νίνης (68' Λέτο), Σισέ.

Ντιναμό Β. (Τάλναρ): Ντόλχα, Ντιαμπατέ, Μότσι, Κονέ, Νικουλάε, Μολινέρι, Αντρέι Κριστέα(67' Νικουλέσκου), Τόρζε (60' Ζίκου), Εντόι, Ταμάς, Αλέξε (46' Αντριάν Κριστέα).

Διαιτητής: Κέβιν Μπλομ (Ολλανδία). Βοηθοί: Πάτρικ Λάνγκαμπ, Ρότζερ Γκέτες, Ρίτσαρντ Λίεσφελντ, Ρέιμοντ φαν Μέενεν (Ολλανδία).
Στάδιο: ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x