Stoiximan Super League

Το χωράφι της ντροπής

Είναι τουλάχιστον ντροπή για μια χώρα που θέλει να ονομάζεται προηγμένη, η εικόνα που παρουσίασε ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Μια εικόνα που θα ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου και θα δείξει ένα γήπεδο που μόλις πριν πέντε χρόνια είχε φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Είναι τουλάχιστον ντροπή για μια χώρα που θέλει να ονομάζεται προηγμένη η εικόνα που παρουσίασε ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Μια εικόνα που θα ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου και θα δείξει ένα γήπεδο που μόλις πριν πέντε χρόνια είχε φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα προβλήματα του αγωνιστικού χώρου ήταν γνωστά και φανερά εδώ και καιρό, άλλα η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών και η μηδαμινή όπως φάνηκε συντήρηση οδήγησαν σε αυτό το άθλιο οπτικά (άλλα κυρίως επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές) αποτέλεσμα.

Αυτή είναι η χώρα που κάποτε είχε φιλοξενήσει Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη για αυτά τα γήπεδα το έχουν ξεχάσει εδώ και καιρό…





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x