Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Να τριτώσει το καλό!

Μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Β. και την πρόκριση στους «32» του Europa League, σειρά έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Την τρίτη συνεχή νίκη στον πάγκο των «πρασίνων» θέλει ο Νίκος Νιόπλιας, για να δουλέψει με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος. Εντυπωσιάζει ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έφτασε τα 11 γκολ με τη φανέλα του «τριφυλλιού». Μη χάσετε την πρώτη live συνέντευξη του Γάλλου σούπερ σταρ, αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 σήμερα στις 14:30.

Μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Β. και την πρόκριση στους «32» του Europa League, σειρά έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Την τρίτη συνεχή νίκη στον πάγκο των «πρασίνων» θέλει ο Νίκος Νιόπλιας, για να δουλέψει με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος. Εντυπωσιάζει ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έφτασε τα 11 γκολ με τη φανέλα του «τριφυλλιού». Μη χάσετε την πρώτη live συνέντευξη του Γάλλου σούπερ σταρ, αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την Παρασκευή στις 14:30.

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην Ντιναμό Βουκουρεστίου και θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Το μεσημέρι της Παρασκευής θα μάθει μάλιστα τον αντίπαλο που θα προκύψει στην κλήρωση της UEFA. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν το Σάββατο 19/12 (19:00 ΝOVA) τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το παιχνίδι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού είναι το τελευταίο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Νίκη και ματιές στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Νίκος Νιόπλιας θέλει να κάνει το "3x3" από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας και να χρησιμοποιήσει το προσεχές διάστημα ώστε να δουλέψει πάνω στις (αμυντικές κυρίως) αδυναμίες της ομάδας. Παράλληλα, νίκη του Παναθηναϊκού θα μεταφέρει το άγχος στην πλευρά του Ολυμπιακού, στραβοπάτημα του οποίου την επόμενη μέρα στη Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο τον Άρη, θα σημάνει ότι το τέλος του πρώτου γύρου θα βρει το «τριφύλλι» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιόσου Σαριέγκι, που υποβλήθηκε σε επέμβαση στη χολή του και θα επιστρέψει τη νέα χρονιά, αλλά και τον Στέργο Μαρίνο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και διάταση έσω πλαγίου του δεξιού γόνατος. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μάντζιος και Μαχλελής.

Συγχαρητήρια από Νιόπλια

Η προπόνηση της Πέμπτης ξεκίνησε με λίγα λόγια από τον Νίκο Νιόπλια που συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνιση και τη νίκη απέναντι στην Ντιναμό Βουκουρεστίου.
«Θέλω πρώτα από όλα να σας συγχαρώ γιατί όλοι σας κάνατε αυτό που έπρεπε να κάνετε και πήρατε την πρόκριση, όπως άλλωστε ήταν και ο στόχος μας», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας, ο οποίος στη συνέχεια επέβλεψε την προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κατά των Ρουμάνων ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα αλλά και ένα οικογενειακό δίτερμα.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6!

To «βαρύ πυροβολικό» στο οπλοστάσιο του Παναθηναϊκού ακούει στο όνομα Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ, με τα δύο γκολ που πέτυχε επί της Ντιναμό, έφτασε τα 11 φέτος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και ηγείται της επιθετικής γραμμής των «πρασίνων». Την Παρασκευή στις 14:30 φιλοξενείται από τη συχνότητα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και δίνει την πρώτη του live συνέντευξη στην Ελλάδα. Συντονιστείτε λοιπόν και ακούστε να μιλάει για όλους και για όλα!

Το Κόπα Άφρικα φέρνει σκέψεις για Τζιόλη

Μία από τις πρώτες κινήσεις του Νίκου Νιόπλια ήταν να βγάλει από την «κατάψυξη» τον Σίλβα Κλέιτον, τον οποίο μάλιστα είχε πάρει στην αποστολή του αγώνα με τον Ηρακλή. Σχετικά με τους υπόλοιπους παίκτες που βρισκόταν εκτός πλάνων επί Τεν Κάτε δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, αλλά στο μυαλό του Έλληνα προπονητή ξεχωριστή θέση έχει η περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Όπως είναι γνωστό, ο Σιμάο θα πάρει μέρος με τη Μοζαμβίκη στο Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται τον Ιανουάριο του νέου έτους στην Αγκόλα. Ακόμη και αν η αφρικανική ομάδα αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων, ο νεαρός παίκτης της ομάδας δεν θα μπορέσει να βοηθήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αφήνοντας κενό στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για δεδομένες αποφάσεις, αλλά σίγουρα μια σκέψη επαναδραστηριοποίησης του Τζιόλη υπάρχει. Σκέψεις υπάρχουν και για επιστροφή του Μάτος, σενάριο που αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Δύσκολα για μεταγραφή

Από τις πρώτες του κιόλας συνεντεύξεις, ο Νίκος Νιόπλιας είχε αναφερθεί στην ανάγκη ύπαρξης ενός αμυντικού «Killer», παράλληλα όμως τόνισε ότι το πρόβλημα στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού δεν έχει να κάνει μόνο με πρόσωπα, αλλά και με την ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί στους παίκτες. Καθώς πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, έχει ανοίξει και πάλι η συζήτηση για την απόκτηση ενός αμυντικού αξίας για το «τριφύλλι». Για να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως, θα πρέπει να προηγηθούν κάποιες αποχωρήσεις, γιατί ήδη το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγάλο και τα χρήματα που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι κάλυψαν το μπάτζετ. Σε περίπτωση που ο αριθμός των 27 παικτών που βρίσκονται στην Παιανία μειωθεί και μπουν χρήματα στα ταμεία από παραχωρήσεις, οι «πράσινοι» θα ανοίξουν και πάλι τον φάκελο «στόπερ», ενώ λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν για την αγορά ενός εξτρέμ.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x