Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Αγωνία για Κάλβο!

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τόνι Κάλβο για τον κυριακάτικο αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης των «κίτρινων», ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα παίξει κόντρα στους Πειραιώτες. Μετά το ματς με τους «ερυθρόλευκους» θα συζητηθούν οι κινήσεις ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Φήμες περί πρότασης στην ΑΕΚ για Τζεμπούρ.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τόνι Κάλβο για τον κυριακάτικο αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης των «κίτρινων», ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε από το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο 22χρονος παίκτης θα υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου το ιατρικό επιτελείο των Θεσσαλονικέων να διαπιστώσει αν θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα στους Πειραιώτες. Μέχρι χθες το βράδυ οι πιθανότητες να δώσει το «παρών» ήταν μοιρασμένες και όλα θα ξεκαθαρίσουν εντός της ημέρας.

Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης Σηφάκης ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, χωρίς πάντως να τίθεται θέμα μη συμμετοχής σματς με τους «ερυθρόλευκους».

Να σημειωθεί ότι ο Έκτορ Κούπερ δεν υπολογίζει τον Ντάριο Φερνάντες, ο οποίος θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο ματς και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπειών, αφού παράλληλα είναι και τραυματίας.

* Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα ασχοληθούν στον Άρη πιο «ζεστά» με τα μεταγραφικά ζητήματα. Προτεραιότητα για τους «κίτρινους» φαίνεται πως αποτελεί η απόκτηση ενός καλού σέντερ φορ, ο οποίος θα προέρχεται από τη Λατινική Αμερική (ίσως την Αργεντινή) ή την Ισπανία (ακούγονται φήμες για κάποιον παίκτη της Βαλένθια). Φήμες ανέφεραν πως ο Άρης έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Ράφικ Τζεμπούρ.

* Για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Αμπρέου ενδιαφέρεται η ισπανική Μάλαγα και κάποιες ομάδες από τη Λατινική Αμερική (σ.σ.: Σαν Λορένζο, Νασιονάλ Ντε Μοντεβιδέο και κάποιες από το Μεξικό), σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Κόκε: «Μόνο νίκη με Ολυμπιακό»

Την αναγκαιότητα ο Άρης να νικήσει τον Ολυμπιακό εξήγησε ο Σέρχιο Κόκε, ο οποίος επισκέφτηκε χθες το Παιδικό Χωριό SOS. «Είναι μεγάλη η χαρά μου που επισκέπτομαι το Χωριό, είναι η τέταρτη φορά που το κάνω. Νιώθεις την μεγάλη υποχρέωση που έχεις, πόσο μεγάλη ευθύνη είναι η δημιουργία μίας οικογένειας», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός επιθετικός και πρόσθεσε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε, είναι ένας αγώνας εντός έδρας και ξέρουμε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη. Γι’ αυτό θα κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο, για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x