Ευρώπη

Ομπράντοβιτς: «Παίζαμε εναντίον οκτώ»

Φοβερά παράπονα για τη διαιτησία, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στις αδυναμίες της δικής του ομάδας, εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

Φοβερά παράπονα για τη διαιτησία, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στις αδυναμίες της δικής του ομάδας, εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

«Είναι πολύ δύσκολο να πω κάτι για το παιχνίδι, γιατί απλά δεν ήταν παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε οκτώ παίκτες από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η διαιτησία ήταν εναντίον του Παναθηναϊκού. Απολύτως διαφορετικά κριτήρια για την μία και την άλλη πλευρά. Το λέω αυτό γιατί παρακολουθήσαμε τώρα στα αποδυτήρια τα πρώτα οκτώ λεπτά του αγώνα, κατοχή με κατοχή. Αυτό είπα και στους διαιτητές… είμαι 19 χρόνια προπονητής και είναι πολύ εύκολο να καταλάβω τι ήρθαν να κάνουν σε αυτό το παιχνίδι. Από την δεύτερη επίθεση μας υπήρχε φάουλ εναντίον μας που δεν δόθηκε και ο διαιτητής μου είπε ότι έχω δίκιο, αλλά μόνο στην πρώτη φάση υπήρχε φάουλ και δεν το έδωσα. Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο ότι με τέτοια διαιτησία ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι. Είναι δύσκολο να αγωνιστούν. Και πάλεψαν και είμαι ευχαριστημένος για αυτό. Μόνο όταν μας σφύριζε κάποια στιγμή τους χειροκροτούσαν όλοι, φυσικά ειρωνικά», είπε έξαλλος ο «Ζοτς» και πρόσθεσε:

«Από τα πρώτα τους σφυρίγματα φάνηκε. Από την τεχνική ποινή στα πρώτα πέντε λεπτά. Έγινε καθαρό φάουλ και οι παίκτες είχαν μια φυσιολογική αντίδραση. Πρώτα κοίταξε την μπάλα, μετά εμάς και έδωσε τεχνική ποινή. Στο 5’ ενώ κανονικά έρχεται στον πάγκο και κάνει συστάσεις. Αλλά φαίνεται από αυτό, τι ήθελαν να κάνουν σήμερα. Να πούμε για το αντιαθλητικό φάουλ που σφύριξαν στον Σπανούλη; Αυτό σημαίνει κατοχή της μπάλας και βολές. Και σε εσκεμμένο φάουλ του Πριτζιόνι δεν δόθηκε. Ας έρθει όποιος θέλει να δούμε μαζί το τι έγινε».

Όσο για την εικόνα της ομάδας του, τόνισε: «Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να μας βοηθήσει. Να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και έχουμε ακόμα δύο αγώνες να παλέψουμε για την πρώτη θέση. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους. Ήταν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα αλλά όλοι κατάλαβαν το τι συνέβη».

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ετόρε Μεσίνα, ανέφερε: «Ήταν μια καλή νίκη για όλη την σεζόν αλλά και για την αυτοπεποίθηση μας. Παίξαμε καλά για τρία δεκάλεπτα, αλλά στα τελευταία έξι λεπτά δεν είχαμε καλή κυκλοφορία στην επίθεση και άσχημα σουτ. Γενικά όμως ήμασταν καλοί και στην άμυνα και στην επίθεση. Οι παίκτες μου έκαναν μία πολύ καλή δουλειά στο να διατηρήσουν την συγκέντρωση τους».

Ο πάουερ φόργουορντ της «βασίλισσας», Χόρχε Γκαρμπαχόσα, τόνισε: «Το τελικό αποτέλεσμα δεν οφείλεται τόσο στην δική μας εξαιρετική εμφάνιση, όσο στο ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ κακός. Εμείς απλά μπήκαμε δυνατά και συγκεντρωμένα, γιατί μας είχε κάνει πολλές παρατηρήσεις ο Μεσίνα. Η απουσία του Διαμαντίδη έπαιξε το ρόλο της, αλλά δεν μπορεί μια μεγάλη ομάδα να εξαρτάται από έναν παίκτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x