Stoiximan Super League

LIVE: ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0(Τελικό)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αυτήν την ώρα τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι, 1-0 προηγείται το ''τριφύλλι'' με γκολ-πέναλτι του Σισέ στο 50'. Επεισόδια στην ανάπαυλα, όταν μερίδα οπαδών των ''πρασίνων'' έφτασαν στη θύρα που βρίσκονταν οι φιλοξενούμενοι. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.

90'+2' Λήξη της αναμέτρησης

89' 4-0 ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό. Σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Σαλιπιγγίδης απέναντι απο τον Ελευθερόπουλο "έστρωσε" δίπλα στον Χριστοδουλόπουλο, που σε κενή εστία, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.

88'Ευκαιρία για τον ΠΑΟ. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα από το ημικύκλιο πλάσαρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Τζόρβα.

81' ΓΚΟΛ 3-0 για τον Παναθηναίκό. Ο Νίνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κατσουράνης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και την έστρωσε στον Λουκά Βύντρα που βρισκόταν ανενόχλητος στο δεύτερο. Ο αμυντικός του "τριφυλλιού" με "σκαστή" κεφαλιά κατάφερε να νικήσει τον Ελευθερόπουλο και να κάνει το 3-0.

80' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Σισέ πέρασε ο Σίλβα.

75' ΓΚΟΛ 2-0 για τον Παναθηναίκό. Ύστερα από μια σέντρα του Σπυρόπουλου, ο Ελευθερόπουλος έδιωξε την μπάλα, η οποία στη συνέχεια έφτασε στα πόδια του Σισέ. Ο επιθετικός των "πρασίνων" δεν δίστασε στιγμή, και με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

72' Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ντιμπαλά αντί του Γεωργιάδη.

71' Κίτρινη κάρτα ο Βάντερσον.

65' Κεφαλιά του Σαλπιγγίδη μετά από κόρνερ, περνάει ελάχιστα άουτ.

64' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Βύντρα να δέχεται την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Σαλπιγγίδη, τετ-α-τετ με τον Ελευθερόπουλο, έχασε το κοντρόλ, δίνοντας την ευκαιρία στον τερματοφύλακα των Ιωαννίνων να διώξει.

63' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Κοντογουλίδης μπαίνει στη θέση του Ανδράλα.

57' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Χριστοδουλόπουλος μπαίνει αντί του Λέτο.

56' Λάθος γύρισμα προς τα πίσω του Βύντρα, θα προλάβει ο Τζόρβας να διώξει προ του επερχόμενου Σαϊτιώτη.

54' Πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ πλασέ του Νίνη, περνάει ελάχιστα άουτ.

50' ΓΚΟΛ 1-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! Ο Σισέ ευστοχεί από τα 11 μέτρα και ανοίγει το σκορ.

48' Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό! Ο Ανδράλας κρατά μέσα στην περιοχή τον Σιμάο και βλέπει και την κίτρινη κάρτα.

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους με αλλαγές για τις δύο ομάδες. Ο Μενδρινός αντί του Μπουχάν για τον ΠΑΣ και ο Νίνης αντί του Σε"ιταρίδη για τον Παναθηναϊκό.

45'+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις.

44' Δυνατό σουτ από τον Μιχαλόπουλο από τα αριστερά, περνάει άουτ.

39' Νέα ευκαιρία για το ''τριφύλλι''. Ο Καραγκούνης βγάζει σέντρα και η κεφαλιά του Σισέ περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

37' Κίτρινη κάρτα ο Γεωργιάδης.

31' Μακρινό σουτ από τον Καραγκούνη, μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Ελευθερόπουλος.

25' Ανάποδο ψαλίδι του Σισέ μετά από πάσα του δραστήριου Σαλπιγγίδη, θα περάσει ψηλά άουτ.

22' Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό! Ο Καραγκούνης εκτελεί φάουλ από τα αριστερά και ο Κατσουράνης με προβολή θα στείλει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

20' Απίστευτη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Σαλπιγγίδης κάνει εξαιρετική προσπάθεια από τα δεξιά, βγάζει σέντρα και ο Λέτο σε κενή εστία από το ένα μέτρο χάνει ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

14' Ο Σισέ θα σουτάρει από πολύ πλάγια θέση χωρίς να βρει στόχο.

10' Δοκάρι για τον ΠΑΣ! Ο Σαϊτιώτης περνάει τον Καντέ, αλλά το σουτ που πιάνει μέσα στην περιοχή βρίσκει το δεξί δοκάρι του Τζόρβα, ενώ νέα προσπάθεια του Τζάνη θα την εξουδετερώσει με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

7' Σουτ από τον Βύντρα που βρισκόταν σε πλάγια θέση, αποκρούει στην κλειστή του γωνία ο Ελευθερόπουλος.

Τίποτα ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τους παίκτες των δύο ομάδων να περιορίζονται σε αναγνωριστικό ποδόσφαιρο.

1' Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Καντέ, Βύντρα, Σεϊταρίδης (46' Νίνης), Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο (57' Χριστοδουλόπουλος), Σισέ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ελευθερόπουλος, Ντάτσιος, Κούσας, Μιχαλόπουλος, Σαϊτιώτης, Ανδράλας (63' Κοντογουλίδης), Μπουχάν (46' Μενδρινός), Μαϊστόροβιτς, Τζάνης, Βάντερσον, Γεωργιάδης (72' Ντιμπαλά)

Διαιτητής
: Χαραλαμπίδης (Καβάλας). Βοηθοί: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Φαντόπουλος (Πειραιά)

Στάδιο ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x