Stoiximan Super League

«Χρονιά τίτλων»

«Η νέα χρονιά να φέρει τίτλους», ευχήθηκαν οι Αλέξανδρος Τζόρβας και Σωτήρης Νίνης στο πλαίσιο της «γιορτής του Πανάθα» που έγινε την Κυριακή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού υπέγραψαν αρκετά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά που βρέθηκαν στην εκδήλωση. Χρηματιμό επιβλήθηκε στον Κλέιτον.

Εκατοντάδες μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού με τις οικογένειές τους έδωσαν το «παρών» την Κυριακή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στην «Γιορτή του Πανάθα» που πραγματοποιήθηκε και φέτος. Τα παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους παίκτες του Παναθηναϊκού και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Η «πράσινη» ΠΑΕ είχε προνοήσει να υπάρχουν αρκετές δραστηριότητες για όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Αποθέωση για τους παίκτες

Είκοσι παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Απόντες για διαφορετικούς λόγους ήταν οι: Μάντζιος, Τζιόλης, Σεϊταρίδης, Καντέ, Σιμάο και Μπιάρσμιρ. Το τεχνικό επιτελείο εκπροσώπησαν ο Νίκος Νιόπλιας και οι Βαζέχα, Ιορδανίδης, Αλεξούδης, ενώ το «παρών» έδωσε και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Κώστας Αντωνίου.
Τα περισσότερα φώτα «έπεσαν» επάνω στο μεγάλο αστέρι του τριφυλλιού, τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός στο μεγαλύτερο μέρος που υπέγραφε αυτόγραφα είχε αγκαλιά ένα κοριτσάκι αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την αδυναμία του και την μεγάλη του αγάπη στα παιδιά.

«Να φέρει τίτλους»

Να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στους τίτλους ήταν η ευχή των Αλέξανδρου Τζόρβα και Σωτήρη Νίνη. «Κάθε τέτοια γιορτή ο κόσμος έχει την ευκαιρία να μας δει από κοντά και να μας αγκαλιάσει. Είναι πολλοί αυτοί που έχουν έρθει και δυστυχώς δεν μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε όλους και να υπογράψουμε τόσα αυτόγραφα. Πάντως, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τους περισσότερους από αυτούς», τόνισε ο διεθνής τερματοφύλακας και συνέχισε: «Εύχομαι υγεία και να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Για δώρο θα ήθελα αυτό που νομίζω ότι όλοι οι Παναθηναϊκοί θέλουν ως δώρο: το πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτό το νταμπλ που μας λείπει».

Υγεία ζήτησε και ο Σωτήρης Νίνης. «Να είμαστε γεροί και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας. Είναι τεράστια η αγάπη του κόσμου. Αυτοί είναι η δύναμή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x