Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Κρίσιμη μέρα για Μπεν Αρφά!

Στον Ολυμπιακό ξεχνούν την ήττα από τον Άρη - που τους στέρησε τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα» - και περιμένουν με αγωνία την έκβαση της σημερινής συνάντησης των εκπροσώπων του Χατέμ Μπεν Αρφά με τον αθλητικό διευθυντή της Μαρσέιγ, Ζοσέ Ανιγκό. Οι δύο πλευρές θα ασχοληθούν με τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του γαλλικού συλλόγου για τον 22χρονο μέσο εξετάζοντας φυσικά και την πρόταση των «ερυθρολεύκων». Παίρνει παράταση του Λούα Λούα.

Στον Ολυμπιακό ξεχνούν την ήττα από τον Άρη - που τους στέρησε τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα» - και περιμένουν με αγωνία την έκβαση της σημερινής συνάντησης των εκπροσώπων του Χατέμ Μπεν Αρφά με τον αθλητικό διευθυντή της Μαρσέιγ, Ζοσέ Ανιγκό. Οι δύο πλευρές θα ασχοληθούν με τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του γαλλικού συλλόγου για τον 22χρονο μέσο εξετάζοντας φυσικά και την πρόταση των «ερυθρολεύκων».

Βασικά απομένει το «ναι» ή αν προτιμάτε το «oui» του Μπεν Αρφά. Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση Μαρσέιγ για το δανεισμό του παίκτη έως το καλοκαίρι και την τοποθέτηση οψιόν αγοράς στα οκτώ εκατ. ευρώ που θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από δέκα επίσημες συμμετοχές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν προτίθεται να κινηθεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο για τον Μπεν Αρφά και έτσι το δυσκολότερο εμπόδιο που είχε παρουσιαστεί ξεπεράστηκε. Η συγκεκριμένη εξέλιξη βοηθάει στο να τελειώσει άμεσα - θετικά ή αρνητικά - η υπόθεση.

Παίρνει παράταση του Λούα Λούα

Παράταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα παίρνει η μεταγραφή του Λούα Λούα. Ο Κογκολέζος επιθετικός βρίσκεται αρκετά πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Βέβαια υπάρχει η διάθεση να αποκτηθεί γι’ αυτό άλλωστε θα παραμείνει και άλλο στου Ρέντη. Ο Ζίκο έδωσε εννιά μέρες άδεια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι θα «ξαναπιάσουν» δουλειά την Τετάρτη στις 30 Δεκεμβρίου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x