Μπάμπης Χριστόγλου

Το ρίσκο... άργησε

SportDay

Ο Ολυμπιακός ήταν απών από το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις απουσίες του Μέλμπεργκ και των μονάδων στο κέντρο, όπως ο Στολτίδης, ο Λεντέσμα και ο Μαρέσκα. Εκείνος που έχει τη μεγάλη ευθύνη, όσο μπορεί να έχει ένας προπονητής παρατάσσοντας με τόσες απώλειες την ομάδα του, είναι ο Ζίκο. Πιστεύω πως θα έπρεπε να έχει ρισκάρει νωρίτερα, να μην αφήσει τον Οσκαρ μέσα στο παιχνίδι μέχρι να κάνει το λάθος. Για μένα έχει μεγάλες ευθύνες για την απώλεια του χθεσινού ματς ο προπονητής, ο οποίος άργησε ίσως να ρίξει μέσα τον Ζαϊρί.

Και πάλι, όμως, υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά για τον κόουτς, ο οποίος, επαναλαμβάνω, απλώς δεν ρίσκαρε όσο έπρεπε, από την άλλη όμως δεν είχε και πολλές επιλογές. Ντιόγο και Τοροσίδης εμφανίστηκαν ανέτοιμοι και σίγουρα ο «Τόρο» ύστερα από τόσο διάστημα απουσίας δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση τον παίκτη των πρώτων αγωνιστικών. Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ενισχύσεις οπωσδήποτε αυτόν τον καιρό και θεωρώ πως ίσως αποπροσανατολίστηκε και λίγο από την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και τα μεταγραφικά.

Εξακολουθεί να είναι φαβορί λόγω του προγράμματος που έχει βγάλει, παρ' ότι είναι πίσω από τον «αιώνιο αντίπαλό» του. Πάντως, χθες το πρόβλημά του ήταν τα πολλά λάθη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα. Η επισήμανση που μπορώ να κάνω για τον Αρη είναι πως ο Κούπερ δουλεύει στη δημιουργία μιας ομάδας που να παίζει από τα άκρα και αρχίζει να φαίνεται η δουλειά του. Αν ήταν πιο προσεκτικός, θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς πολύ πιο γρήγορα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x