Ευρώπη

Συμφώνησε με Γιάριτς η Ρεάλ!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Μάρκο Γιάριτς. Ο Σέρβος γκαρντ μετά από επτά σεζόν στο ΝΒΑ επιστρέφει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη «βασίλισσα» υπογράφοντας συμβόλαιο ως το τέλος της περιόδου. Ο 31χρονος άσος, ύψους 2,01μ., ήταν ελεύθερος από το ξεκίνημα της περιόδου, όταν δεν συμφώνησε με τους Μέμφις Γκρίζλις για την ανανέωση του συμβολαίου του

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Μάρκο Γιάριτς. Ο Σέρβος γκαρντ μετά από επτά σεζόν στο ΝΒΑ επιστρέφει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη «βασίλισσα» υπογράφοντας συμβόλαιο ως το τέλος της περιόδου.

Ο 31χρονος άσος, ύψους 2,01μ., ήταν ελεύθερος από το ξεκίνημα της περιόδου, όταν δεν συμφώνησε με τους Μέμφις Γκρίζλις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν έχει παίξει σε αγώνα από τον περασμένο Απρίλιο, αλλά στο διάστημα που μεσολάβησε έγινε πατέρας, καθώς η σύζυγός του, το τοπ μόντελ Αντριάνα Λίμα, έφερε στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι.

Ο άλλοτε παίκτης του Περιστερίου έπαιξε επίσης σε Κλίπερς και Τίμπεργουλφς έχοντας 7,1 πόντους, 3,6 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 447 αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x