Ελλάδα

Απάντηση με …διαφορά!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου μπάσκετ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τη νίκη με διαφορά και για να δώσουν απαντήσεις στα όσα ακολούθησαν της ήττας από τον Πανιώνιο. Στον άλλο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Στις 20 Ιανουαρίου οι επαναληπτικοί σε Αλεξάνδρειο και ΟΑΚΑ. Δείτε την των δύο αγώνων.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου μπάσκετ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τη νίκη με διαφορά και για να δώσουν απαντήσεις στα όσα ακολούθησαν της ήττας από τον Πανιώνιο. Στον άλλο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Στις 20 Ιανουαρίου οι επαναληπτικοί σε Αλεξάνδρειο και ΟΑΚΑ. Δείτε την προϊστορία των δύο αγώνων.

Ολυμπιακός – Άρης (19.00, NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 / ΝΕΤ)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου μπάσκετ. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τη νίκη με διαφορά και για να δώσουν απαντήσεις στα όσα ακολούθησαν της ήττας από τον Πανιώνιο.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού μετά από το στραβοπάτημα κόντρα στους «κυανέρυθρους». Εκτιμάται ότι οι εξέδρες του ΣΕΦ θα έχουν μεγάλα κενά και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα υπάρχουν και οι αντιδράσεις από τον κόσμο.

Επιστρέφει ο Σχορτσιανίτης

Στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη θα είναι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη. Έτσι ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον αποψινό αγώνα.

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Στόχος του Άρη -στη χειρότερη περίπτωση- είναι η ήττα αλλά με τέτοια διαφορά που θα μπορεί να την ανατρέψει στο Αλεξάνδρειο. «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να μείνουμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι, γιατί τέτοιου είδους παιχνίδια κάθε λάθος καλάθι είναι σημαντικό», σχολίασε ο Νίκος Χατζηβρέττας. «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και έτοιμοι για να έχουμε πιθανότητες στη ρεβάνς», κατέληξε.

Ο Φώτης Κατσικάρης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός του Νίκου Μπάρλου. Στην προπόνηση της Τρίτης έγινε προβολή των αγώνων του Ολυμπιακού και ανάλυση των συστημάτων.

Ηρακλής – Παναθηναϊκός (16.00, NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 / NET)

Νίκη που θα του δίνει την πρόκριση σε μεγάλο βαθμό από το πρώτο παιχνίδι αναζητά ο Παναθηναϊκός στο Ιβανώφειο απέναντι στον Ηρακλή. Οι «πράσινοι» δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο της φόρμας τους, αλλά υπάρχουν δύο ενθαρρυντικά στοιχεία. Το πρώτο έχει να κάνει με την επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στη δράση μετά τον τραυματισμό του και το δεύτερο με τον Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ.

Ο Ηρακλής μπορεί να αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών, αλλά το 70% των παικτών του έχει την εμπειρία της Α1 και επιπλέον έχει ήδη αποκλείσει ομάδες από τη μεγαλύτερη κατηγορία. Προέρχεται από μία ήττα στην παράταση, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχει δείξει καλά στοιχεία. Έχουμε δει τόσο τον αγώνα αυτόν με τον Αρκαδικό, όσο και αυτόν με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο, αλλά και άλλους», είπε ο συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης…

«Έχουμε πολλά να κερδίσουμε»

Να ευχαριστηθούν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό καλεί τους παίκτες του στον Ηρακλή ο Λευτέρης Κακιούσης. «Εμείς έχουμε πολλά να κερδίσουμε από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο τεχνικός του «γηραιού».

«Τα κέρδη μας μπορεί να είναι αγωνιστικά αλλά όχι μόνο. Ο κόσμος μας θα πρέπει να δημιουργήσει την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο Ιβανώφειο χωρίς παρεκτροπές», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x