Stoiximan Super League

Η αύξηση του ΜΚ επηρεάζει τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ

Το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ βρίσκεται στο επίκεντρο στον ΠΑΟΚ. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου και οι οπαδοί του «Δικεφάλου» θα μπορούν να αγοράζουν μετοχές, βοηθώντας σημαντικά τα ταμεία της ομάδας. Στη Θεσσαλονίκη παραμένουν ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και ο Λούσιο Φιλομένο, οι οποίοι καταβάλουν προσπάθεια να ξεπεράσουν τις θλάσεις που τους ταλαιπώρησαν.

Το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ βρίσκεται στο επίκεντρο στον ΠΑΟΚ. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου και οι οπαδοί του «Δικεφάλου» θα μπορούν να αγοράζουν μετοχές, βοηθώντας σημαντικά τα ταμεία της ομάδας.

Χωρίς αυτά τα χρήματα και χωρίς τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών που επίκεινται, οι «ασπρόμαυροι» δύσκολα θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού που θέλει ο Φερνάντο Σάντος.

Όλα δείχνουν ότι οι Θεσσαλονικείς δεν πρόκειται να πάρουν οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο, αν πρώτα δεν εξασφαλίσουν τα χρήματα που χρειάζονται. Την οικονομική υπόθεση έχει αναλάβει ο Γιώργος Φαρλαλής, ο οποίος ασχολείται τη διεύθυνση των οικονομικών.

Συνεχίζουν το πρόγραμμά τους

Στη Θεσσαλονίκη παραμένουν ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και ο Λούσιο Φιλομένο, οι οποίοι καταβάλουν προσπάθεια να ξεπεράσουν τις θλάσεις που τους ταλαιπώρησαν.

Ο Βόσνιος θα συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας του μέχρι και αύριο Πέμπτη, για να αναχωρήσει στη συνέχεια ώστε να περάσει εκτός Ελλάδας το τριήμερο των εορτών.

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός φορ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, έχει ξεκινήσει προπονήσεις στο γήπεδο και όλα δείχνουν ότι από την ερχόμενη βδομάδα θα δοκιμάσει να μπει με την ομάδα.

Κοντρέρας: «Θέλω να πάω στο Μουντιάλ»

Την επιθυμία να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής με τη Χιλή εξέφρασε ο Πάμπλο Κοντρέρας, μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του. «Μακάρι να είμαι στις επιλογές του Μπιέλσα. Ανυπομονώ να υπερασπιστώ την εθνική. Τώρα όμως πρέπει να τα δώσω όλα με την ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να έχω και περισσότερες πιθανότητες να είμαι στην εθνική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι», δήλωσε ο 32χρονος αμυντικός.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x