Stoiximan Super League

Σαλπιγγίδης και Παλέτα στο προσκήνιο

Το ρεπορτάζ έφερνε το τελευταίο διάστημα τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το όνειρο μιας καριέρας στο εξωτερικό. Από σήμερα πάντως φαίνεται να προκύπτει ένα ακόμα δίλημμα στον Έλληνα επιθετικό. Η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Την επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Παλέτα περιμένουν στην Μπόκα Τζούνιορς. Η παρέλαση ονομάτων πάντως συνεχίζεται δίχως να επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τους Ταυλαρίδη και Ιτάνζ.

Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η άρνηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη να υπογράψει νέο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι πρώτη επιλογή του ποδοσφαιριστή θα είναι η εμπειρία μιας καριέρας στο εξωτερικό. Αυτή πάντως δείχνει να μην είναι η μόνη διέξοδος του Έλληνα φορ. Στο μυαλό του υπάρχει και η επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο παίκτης, δεν έχει πάψει ακόμα και ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού να δηλώνει ότι υποστηρίζει το Δικέφαλο του Βορρά. Πάντως η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη αν τελικά πραγματοποιηθεί δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αφού ένα μεγάλο μέρος των οπαδών του ΠΑΟΚ, δεν του έχει συγχωρήσει ακόμα τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό το 2006.

Σε πρώτο πλάνο ο Παλέτα

Πριν λίγες ημέρες, ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε ότι αν αποκτηθεί ένας αμυντικός τότε προτιμά να είναι βαρύ όνομα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Σε διαφορετική περίπτωση καλύτερα να μην υπάρξει μεταγραφή απλά για τα μάτια του κόσμου. Άποψη που φαίνεται να ασπάζεται και η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Τις τελευταίες ημέρες ο Παλέτα έχει πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρεπορτάζ του πρωταθλητή χειμώνα ωστόσο πέρα από κάποιες πρώτες επαφές δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στην Μπόκα Τζούνιορς. Η τιμή έναρξης των διαπραγματεύσεων αγγίζει τα 2,5 εκ. ευρώ με τους Αργεντινούς να μην έχουν πάντως πρόβλημα να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που ικανοποιηθούν οικονομικά. Ο Παλέτα όμως δεν είναι ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός που φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο στην Παιανία.

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και προς το πρόσωπο του Στάθη Ταυλαρίδη, κάτι που πάντως διαψεύστηκε από το μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ο Ταυλαρίδης, ο οποίος αγωνίζεται στη Σ.Ετιέν φέρεται να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και όχι να επιστρέψει στην πατρίδα.

Πέρα από τη θέση του κεντρικού αμυντικού ή αλλιώς "killer" στον Παναθηναϊκού, γαλλικά δημοσιεύματα στέλνουν και τον τερματοφύλακα της Καβάλας Σαρλ Ιτάνζ στην Αθήνα. Πάντως και σε αυτήν την περίπτωση δεν επιβεβαιώνεται κάτι από την ΠΑΕ. Ο Ιτάνζ αγωνίζεται ως δανεικός στους "Αργοναύτες" αφού ανήκει στη Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x