Stoiximan Super League

Κανονικά του Κοζώνη!

Ανατράπηκαν τα δεδομένα! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η συνέντευξη του Χαράλαμπου Κοζώνη θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 22:00 καθώς Έλληνας δημοσιογράφος βρίσκεται στις ΗΠΑ. Σε αυτή, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας αναμένεται να μιλήσει για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης μετά από την απόφασή του να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ανατράπηκαν τα δεδομένα! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η συνέντευξη του Χαράλαμπου Κοζώνη θα πραγματοποιηθεί κανονικά καθώς Έλληνας δημοσιογράφος βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Η συνέντευξη θα γίνει στις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) στο γραφείο του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία, παρουσία και των άμεσων συνεργατών του.

Εκτιμάται ότι το πρώτο μέρος των όσων θα πει ο Χαράλαμπος Κοζώνης θα γίνουν γνωστά αργά το βράδυ. Τότε αναμένεται να υπάρξει και το πρώτο οπτικοακουστικό δείγμα από την συνέντευξη, η οποίο -εκτός απροόπτου- θα προβληθεί ολόκληρη από ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό την Δευτέρα.

Σε αυτή, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας αναμένεται να μιλήσει για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης μετά από την απόφασή του να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ και να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x