Ελλάδα

Α1: Πρόβλημα και με Παπαλουκά

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, από ό, τι φαίνεται, θα κάνει «παρέα» στον τραυματία Πάτρικ Μπέβερλι στην αναμέτρηση της Τρίτης (29/12, 17:00) κόντρα στην Περιστέρι για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο 32χρονος πλέι μέικερ δεν προπονήθηκε τον πρωί της Κυριακής και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην απογευματινή προπόνηση, αφού νιώθει ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, από ό, τι φαίνεται, θα κάνει «παρέα» στον τραυματία Πάτρικ Μπέβερλι στην αναμέτρηση της Τρίτης (29/12, 17:00) κόντρα στην Περιστέρι για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Ο 32χρονος πλέι μέικερ δεν προπονήθηκε τον πρωί της Κυριακής και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην απογευματινή προπόνηση, αφού νιώθει ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι. Λογικά ο «Τεό» θα μείνει εκτός στον αγώνα με την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, ώστε να επανέλθει πλήρως και να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή στο Κλειστό του Ελληνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x