Stoiximan Super League

«Πιέζει» με Πακέ για Μπεν Αρφά!

Την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Μαρσέιγ για την παραχώρηση του Χατέμ Μπεν Αρφά περιμένουν την Δευτέρα στον Ολυμπιακό αλλά παράλληλα, έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση. Οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται την περίπτωση του Κέβιν Μονέ Πακέ ο οποίος αγωνίζεται στη Λανς και η μεταγραφή του μπορεί να προχωρήσει άμεσα. «Ο Λούα-Λούα ...τον εγκρίνει», στο www.sport-fm.gr o Κώστας Νικολακόπουλος για τον Μπούτου.

Έτοιμη φαίνεται πως έχουν στον Ολυμπιακό την εναλλακτική λύση του Χατέμ Μπεν Αρφά, αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του μεσοεπιθετικού της Μαρσέιγ. Πρόκειται για τον Κέβιν Μονέ Πακέ, ο οποίος αγωνίζεται στη Λανς (το συμβόλαιό του λήγει το 2013) και τον είχε προτείνει πριν από μερικές ημέρες ο Ρομέν Αργυρούδης, συμβουλεύοντας τους Πειραιώτες να μην πάρουν τον Γαλλοτυνήσιο άσο.

Δεν αποκλείεται το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον 21 ετών Γάλλο να αποτελεί στρατηγικό «όπλο», ώστε να πιέσουν τους Μασσαλούς να απαντήσουν θετικά. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας περιμένουν το σημερινό Δ.Σ. της Μαρσέιγ ανάμεσα στη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου για το μέλλον του Μπεν Αρφά.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θέλει να αποκτηθούν τρεις ποδοσφαιριστές, έχοντας τη στήριξη του Ζοσουά Ανιγκό (τεχνικός διευθυντής). Ωστόσο, ο Ζαν Κλοντ Ντασιέ μπορεί να προχωρήσει μόνο μία περίπτωση, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας θέλει να πουληθούν ο Βαλμπουενά και ο Μπεν Αρφά, χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα χρήματα για την αγορά κάποιων εκ των Γκοβού (Λιόν), Μπριάν (Ρεν), Ντιά (Νανσί), Μάξι Ροντρίγκες (Ατλέτικο Μαδρίτης). Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου δεν θέλει να προκαλέσει αντιδράσεις στους οπαδούς, επειδή ο Μπεν Αρφά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι το θέμα της απόκτησης του Μπεν Αρφά «κολλάει» στην προκαταβολή της μεταγραφής και θέλουν να αποκτήσουν άμεσα τον παίκτη. «Εμείς περιμένουμε να μας απαντήσουν. Δεν έχουμε κάνει καμία αντιπρόταση, επιμένουμε στην προσφορά που κάναμε η οποία είναι πολύ καλή και δεν δίνουμε περισσότερα. Η Μαρσέιγ επιμένει να πάρει τα μισά χρήματα (σ.σ.: τέσσερα εκατομμύρια) μπροστά, αλλά αυτό δεν γίνεται. Δεν έχει χαλάσει η μεταγραφή, αλλά δεν είναι κι εύκολη», λένε στη διοίκηση.

Οι Πειραιώτες παραμένουν αισιόδοξοι και εκφράζουν την πίστη ότι η Μαρσέιγ θα «πέσει». Όσον αφορά τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, οι «ερυθρόλευκοι» δεν νομίζουν ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τον παίκτη, ο οποίος θα επιστρέψει στις 2 Ιανουαρίου από τις διακοπές του.

Τι γίνεται με Λούα Λούα και Μπούτου

Τη μεταγραφή του Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα θέλουν να τελειώσουν άμεσα στον Ολυμπιακό. Οπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση των πρωταθλητών, σήμερα θα γίνει συνάντηση του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τους εκπροσώπους του επιθετικού από το Κονγκό. Δεν αποκλείεται, όμως, το ραντεβού των δύο πλευρών να γίνει αύριο ή την Τετάρτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψει –έπειτα από ενάμιση χρόνο- στην ομάδα ο 28χρονος φορ, ο οποίος θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι και θα οριστεί οψιόν αγοράς. Ο Λούα Λούα επέστρεψε από τις διακοπές του, ξεκίνησε προπονήσεις και το επόμενο διάστημα θα υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις.

Όσον αφορά τον Τρεζόρ Μπούτου, μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα οι Πειραιώτες θα ενημερώσουν τον μάνατζερ του παίκτη (Κώστα Μπότο) να έρθει ο πελάτης του και να παίξει μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα. Ο Ανδρέας Νινιάδης φέρεται να έχει σχηματίσει θετική άποψη για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά δεν αποκλείεται ο σύλλογος να περιμένει την απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη (που βρίσκεται στην Αμερική για τις χειμερινές του διακοπές).

* Αύριο πρέπει όλοι, προπονητής και παίκτες, να βρίσκονται στην Αθήνα, αφού την Τετάρτη το πρωί έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά τις εννιά μέρες ρεπό.

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Πειραϊκής ΠΑΕ:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 06.01.2010 και ώρα 19:00, μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός - ΑΕΚ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα ακόλουθα:

Η διάθεση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 30.12.2009 και ώρα 10:00, από το επίσημο site του Ολυμπιακού, www.olympiacos.org.

Κάθε φίλαθλος μπορεί να κάνει ΚΡΑΤΗΣΗ έως δύο εισιτηρίων.

Η πληρωμή και παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τα επανδρωμένα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από τη θύρα 17 του σταδίου Καραϊσκάκη, την Δευτέρα 04/01, την Τρίτη 05/01 και ώρες 10:00 - 18:00 και την Τετάρτη 06/01 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και Voucher κράτησης.

Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Citibank την Τετάρτη 30.12.2009 και ώρα 10:00 στο τηλ. 801 500 7777 - τηλεφωνική αγορά έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο Ολυμπιακός Citibank VISA.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 5 του σταδίου Καραϊσκάκη, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Τρίτη 05/01 και ώρες 10:00 - 18:00 και την και την Τετάρτη 06/01 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω Ολυμπιακός Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x