Stoiximan Super League

Ενδιαφέρθηκε για Μάντζιο!

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο Τζέισι και θα δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ, ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay» - είχε χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού για τον Βαγγέλη Μάντζιο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην αναζήτηση ενός επιθετικού, αλλά η διοίκηση διέψευσε ότι εξέτασε την περίπτωση του διεθνούς άσου.

Για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η «SportDay». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην αναζήτηση ενός επιθετικού και φέρεται να «καλοβλέπει» την περίπτωση του διεθνούς άσου. Στον Παναθηναϊκό εμφανίζονται ενήμεροι για το ενδιαφέρον, αλλά ο παίκτης θέλει πρώτα να δει ποιες προτάσεις θα έχει από το εξωτερικό.

Προτεραιότητα για τον 26χρονο φορ αποτελεί η Ισπανία ή η Ιταλία και θα εξετάσει στη συνέχεια το ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων. Αν προκύψει «γάμος» μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Μάντζιου, τότε αυτός θα γίνει με δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι και θα έχει οριστεί οψιόν αγοράς. Παρόλα αυτά, οι «ασπρόμαυροι» διέψευσαν ότι ενδιαφέρονται για τον παίκτη, όπως και για τον Εντίνιο που είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες.

Έρχεται ο Οκβουνβάνε

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο Τζέισι Οκβουνβάνε. Ο 24χρονος επιθετικός θα έρθει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Φερνάντο Σάντος. Ο διεθνής παίκτης από το Μπαχρέιν ανήκει στη Μουσκρόν, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έχει δώσει το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές της να αναζητήσουν την επόμενη ομάδα τους. Τον Οκβουνβάνε πρότεινε ο Σέρτζιο Κονσεϊσαο, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο Βέλγιο ξεχώρισε την περίπτωσή του και έκανε άμεσες ενέργειες.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα το μεσημέρι (στις 15:30) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα (την Τετάρτη 06/01). Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν στον β’ γύρο της φετινής σεζόν να έχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, έχοντας ως στόχο να ξεκινήσουν από πλεονεκτική θέση στα πλέι οφ και να πάνε όσο το δυνατό πιο μακριά στο Κύπελλο Ελλάδας.

Εκτός του Οκβουνβάνε, ο Σάντος θα έχει στη διάθεσή του τον Φιλομένο (που επιστρέφει από τραυματισμό) και τον νεοαποκτηθέντα Κριστιάνο. Ωστόσο, ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος θα μείνει ακόμα δύο εβδομάδες στα… πιτς για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον μηνίσκο.

* Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κριθεί η τύχη των Βερόν – Μπιζέρα. Ο δεύτερος ψάχνει ομάδα και χθεσινά δημοσιεύματα τον ήθελαν να συζητάει με την Πενιαρόλ. Ο Βερόν θα πρέπει να ξαναμιλήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x