Ισπανία

Εγκώμια για Όγιος από Μέσι!

Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε ο Λιονέλ Μέσι για τον Γκιγιέρμο Oγιος, κατά την βράβευσή του από το περιοδικό «ΕΘΝΟΣΠΟΡ». «(Ο Όγιος) είναι πολύ φίλος μου και ο άνθρωπος που με ανέδειξε», είπε ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα για τον προπονητή του Πανσερραϊκού. Τι είπε ο 22χρονος μεσοεπιθετικός για τον Χενκ Τεν Κάτε.

Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε ο Λιονέλ Μέσι για τον Γκιγιέρμο Oγιος, κατά την βράβευσή του από το περιοδικό «ΕΘΝΟΣΠΟΡ».

Όταν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα ενημερώθηκε για την προέλευση των δημοσιογράφων, είπε: «A, από την Eλλάδα! Δουλεύει εκεί ο Γκιγιέρμο Oγιος. Eίναι πολύ φίλος μου και ο άνθρωπος που με ανέδειξε».

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος τεχνικός είχε εργαστεί στις ακαδημίες των «μπλαουγκράνα» και ήταν εκείνος που έδωσε την ευκαιρία στον 16χρονο -τότε- Μέσι να παρουσιάσει το ταλέντο του.

Κληθείς να σχολιάσει την ατάκα του Xενκ Tεν Kάτε: «ρωτήστε τον Mέσι και τον Pοναλντίνιο να σας πουν για την αξία μου». Ο 22χρονος άσος απόρησε και ρώτησε: «γιατί μου τον αναφέρετε;».

Στη συνέχεια, ο Μέσι δήλωσε: «Tον θυμάμαι που ήταν βοηθός του Pάικαρντ. Tι να σας πω παραπάνω... Δεν έχω να προσθέσω κάτι».

* Το αθλητικό περιοδικό «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» διενήργησε ψηφοφορία ανάμεσα σε περίπου 200 δημοσιογράφους από όλη την Ελλάδα για να αναδειχτεί ο καλύτερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του κόσμου.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x