Ελλάδα

Καλαφατάκης: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

Την άποψή πως οι παίκτες του θα πρέπει να κατέβουν χωρίς άγχος στην αναμέτρηση της Κυψέλης κόντρα στον Πανελλήνιο για την 9η αγωνιστική της Α1, εξέφρασε ο προπονητής του Γ.Σ Ολύμπια Λάρισας Γιώργος Καλαφατάκης, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Nova ΣΠΟΡΤ FM 94.6.

Την άποψή πως οι παίκτες του θα πρέπει να κατέβουν χωρίς άγχος στην αναμέτρηση της Κυψέλης κόντρα στον Πανελλήνιο για την 9η αγωνιστική της Α1, εξέφρασε ο προπονητής του Γ.Σ Ολύμπια Λάρισας Γιώργος Καλαφατάκης, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Nova ΣΠΟΡΤ FM 94.6.

Ο προπονητής των Θεσσαλών αναφέρθηκε και σε αρκετά ακόμα ζητήματα του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1.

Αναλυτικά τα όσα είπε o Γιώργος Καλαφατάκης.

Για την αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο

«Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό αν και υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα. Οι πιθανότητες μας είναι έτσι και αλλιώς λίγες καθώς ο Πανελλήνιος είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος ο οποίος διαθέτει το τρίτο σε αξία μπάτζετ στην κατηγορία. Ο τραυματισμός του Ντέιβιν Γκριν αποτελεί επιπλέον πρόβλημα, ωστόσο κατεβαίνουμε χωρίς άγχος, αφού από την συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Περισσότερο κοιτάζουμε την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Άρη εντός έδρας, καθώς έχουμε περισσότερες πιθανότητες να νικήσουμε, ειδικά αν στον συγκεκριμένο αγώνα επιστρέψει ο Γκριν».

Για την μέχρι τώρα παρουσία των ομάδων της Α1

«Ο Παναθηναϊκός δείχνει προς το παρόν ανέτοιμος, δεν παρουσιάζει αυτά που περιμένουν οι φίλοι του. Περιμένει βέβαια την επιστροφή του Διαμαντίδη προκειμένου να αγωνιστεί πιο πλήρης και να δείξει την πραγματική του εικόνα. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πλούσιο ρόστερ, παρόλα αυτά έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες ωστόσο να έχουν μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες, γεγονός που δικαιολογείται λόγω του τεράστια δυσανάλογου μπάτζετ που έχουν.
Μετά από τους δύο, ακολουθεί ο Πανελλήνιος, ο οποίος είναι ομάδα τετράδας, ενώ και ο Άρης παίζει δυνατά, αν και δεν είναι αυτός που περιμέναμε. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά, στην συνέχεια όμως έχει πιο εύκολο πρόγραμμα και μπορεί να ανακάμψει. Το Μαρούσι είναι νοικοκυρεμένη ομάδα και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο Πανιώνιος είναι η ευχάριστη έκπληξη των τελευταίων αγωνιστικών, καθώς μετά τις νίκες επί Ολυμπιακού και Άρη, οι παίκτες του απέκτησαν αυτοπεποίθηση και έδειξαν πως σαν ομάδα διαθέτουν ποιότητα και βάθος. Οι υπόλοιποι σύλλογοι της Α1 «βράζουν στο ίδιο καζάνι
».

Πρόβλεψη για τις ομάδες της Α2

«Ο Ηρακλής είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για άνοδο και νομίζω πως έχει ήδη δική του την μία θέση. Από εκεί και πέρα, την άνοδο θα διεκδικήσουν ομάδες σαν τον ΑΓΟΡ, το Παγκράτι, τον Αρκαδικό και τον Ίκαρο – Έσπερο, με τον σύλλογο της Καλλιθέας να δείχνει ελαφρώς πιο ισχυρός και νοικοκυρεμένος από τους υπόλοιπους. Παραδοσιακά πάντως, η μία από τις δύο ομάδες που ανεβαίνουν αποτελεί έκπληξη», οι δηλώσεις του κ. Καλαφατάκη.


Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x