Stoiximan Super League

«Μακάρι να είχε λεφτά»!

Την Τρίτη αναμένεται να πάρουν θέση οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ στα όσα υποστηρίζει ο Χαράλαμπος Κοζώνης με ανακοίνωση που θα εκδώσουν μετά την δημοσίευση όλης της συνέντευξης του επιχειρηματία. «Μακάρι να είχε λεφτά και θα έπαιρνε την ομάδα αύριο», φέρεται να ειπώθηκε την Δευτέρα από ...χείλη μέσα στην ΠΑΕ. τις θέσεις του κ.Κοζώνη, αλλά και τις σκέψεις των μετόχων...

Την Τρίτη αναμένεται να πάρουν θέση οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ στα όσα υποστηρίζει ο Χαράλαμπος Κοζώνης. Μόνο τα γέλια της μετοχικής ομάδας προκάλεσαν τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και πλέον στην Ένωση περιμένουν να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της συνέντευξης για να περάσουν στην αντεπίθεση.

Πως θα γίνει αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες οι μέτοχοι της ΠΑΕ είναι προτίθενται να καταγγείλουν τον 65χρονο επιχειρηματία για ζημιά της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταφύγουν στη …δικαιοσύνη, και συγκεκριμένα στο IRS (Internal Revenue Service), δηλαδή, την υπηρεσία εσωτερικών εισοδημάτων των ΗΠΑ η οποία μπορεί να ελέγξει και με ακρίβεια να διαπιστωθούν τα χρήματά του.

Η κίνηση αυτή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη ότι θα γίνει από την πλευρά των μετόχων, αλλά θα εξαρτηθεί από τα στοιχεία που θα βρουν μετά και την ολοκλήρωση της συνέντευξης του Χαράλαμπου Κοζώνη (στο sport24).

Τα …στοιχεία;

Το βέβαιο είναι πως οι μέτοχοι έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την υπόθεση «Κοζώνης και συνεργάτες». Εξακολουθούν να έχουν έντονες επιφυλάξεις για την οικονομική δυνατότητα του επιχειρηματία. «Μακάρι να είχε λεφτά και θα έπαιρνε την ομάδα, αύριο», ειπώθηκε την Δευτέρα από επίσημα χείλη.

Θεωρούν ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Κοζώνης παλεύει να αποδείξει την οικονομική του δυνατότητα εδώ και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και ακόμη και τώρα να έχει καταφέρει να υπάρχουν μόνο αμφιβολίες.

Θυμίζουμε ο κ.Κοζώνης δήλωνε έτοιμος να επενδύσει ακόμη και 100 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα, αλλά όταν ήρθε η ώρα για τις αποδείξεις, παρουσίασε μία γενική συστατική επιστολή από τράπεζα με τρία υποκαταστήματα, ένα έγγραφο επενδυτικού προγράμματος που οδηγεί σε άνθρωπο είχε δικαστικές περιπέτειες και τα …νέα στοιχεία.

Ποια είναι αυτά; Ένα ασφαλιστήριο το οποίο εάν έχει ισχύ του δίνει περίπου 22,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο κ.Κοζώνης παρουσίασε ένα έγγραφο της ασφαλιστικής εταιρεία Allianz (σε αυτή την εταιρεία εργάζεται ο συνεργάτης του Γιώργος Πρασσάς), το οποίο δεν αποδεικνύει τίποτα.

Πρόκειται για ένα ασφαλιστήριο ζωής, το οποίο –έτσι όπως εμφανίζεται- δεν αποκλείει να αποτελεί απλώς μια προσφορά της εταιρείας στον επιχειρηματία για σύναψη συμφωνίας. Μπορεί απλώς να αποτελεί ένα προσχέδιο, το οποίο να δείχνει βάσει των ασφαλίστρων που συμφωνήθηκαν ποιο είναι ανά το έτος το εγγυημένο κεφάλαιο του κ.Κοζώνη. Σήμερα θα ήταν περίπου 22.4 εκατομμύρια δολάρια.

Θεωρούν οι μέτοχοι ότι θα ήταν πειστικό μόνο το ετήσιο στέιτμεντ που θα αποδείκνυε ότι και τα ασφάλιστρα πληρώνονται. Σε αυτό δεν αναγράφονται πλήρη στοιχεία του ασφαλισμένου –πέρα από το Bob Kozonis, Male, Age 47, select plus Nontobacco- και αναφέρει ότι έχει τυπωθεί για χρήση του ασφαλιστή.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η συνέντευξη του Μπομπ Κοζώνη, που θα δημοσιοποιήσει τα άλλα τέσσερα έγγραφα, τα οποία σύμφωνα με τους συνεργάτες του Κοζώνη θα αποδεικνύουν πανηγυρικά πως ο 65χρονος επιχειρηματίας έχει 95 εκατομμύρια ευρώ σε ασφαλιστικά μερίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x