Ισπανία

Κι όμως ήταν αστείο!

«Πρωταπριλιάτικο» αστείο ήταν η που δημοσίευσε η «AS» και ανέφερε ότι ο Τομ Χένινγκ Όβρεμπο έγινε μοναχός! Η εφημερίδα έγραψε ότι ο Νορβηγός διαιτητής εγκατέλειψε τα εγκόσμια και θέλει να ξεκινήσει ιεραποστολική δράση, κάτι που αποδείχθηκε ότι ήταν μία από τις πολλές φάρσες που έκανε ο ισπανικός Τύπος. Με αυτό τον τρόπο θέλησε η «AS» να γιορτάσει την «Dia de los Inocentes» (σ.σ.: Πρωταπριλιά των Ισπανών).

«Πρωταπριλιάτικο» αστείο ήταν η είδηση που δημοσίευσε η «AS» και ανέφερε ότι ο Τομ Χένινγκ Όβρεμπο έγινε μοναχός! Η εφημερίδα έγραψε ότι ο Νορβηγός διαιτητής εγκατέλειψε τα εγκόσμια και θέλει να ξεκινήσει ιεραποστολική δράση, κάτι που αποδείχθηκε ότι ήταν μία από τις πολλές φάρσες που έκανε ο ισπανικός Τύπος. Με αυτό τον τρόπο θέλησε η «AS» να γιορτάσει την «Dia de los Inocentes» (σ.σ.: Πρωταπριλιά των Ισπανών).

Διαβάστε τις άλλες τέσσερις ιστορίες που συμπληρώνουν το top-5:

Φάρσα Νο2

Ο Ολεγέρ, ο οποίος είναι καταλανικής καταγωγής και ξεκίνησε από τα φυτώρια της Μπαρτσελόνα, θα αποτελούσε την πρώτη μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 29χρονος παίκτης θα ερχόταν με τη μορφή δανεισμού από τον Άγιαξ, στον οποίο αγωνίζεται, και οι Μαδριλένοι άφησαν πίσω τις σκέψεις για όσους είχαν ακουστεί ότι θα αποτελέσουν τον αντικαταστάτη του Πέπε.

Φάρσα Νο3

Ο Σαμουέλ Ετό θα επέστρεφε στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της… Ταραγόνα! Μάλιστα, η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανέφερε ότι ο Καμερουνέζος επιθετικός θα πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του στις 9 Ιανουαρίου (στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Θέλτα).

Φάρσα Νο4

Σύμφωνα με το goal.com/es, ο Κακά θα επέστρεφε στη Μίλαν και η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποκτούσε με την μορφή ανταλλαγής τους Μπέκαμ-Ροναλντίνιο! Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα δικαιολογούσε τα γραφόμενά του, αναφέροντας ότι «η οικογένεια του Βραζιλιάνου έχει χάσει το χαμένο της χαμόγελο στη Μαδρίτη». Όσον αφορά τους άλλους δύο, ο Άγγλος μέσος δεν αντέχει άλλο τη μουρμούρα της συζύγου του και ο «Ρόνι» αποτελεί διακαή πόθο του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Φάρσα Νο5

Την είδηση-σοκ ότι σε ηλικία 78 ετών (!) ο πρόεδρος που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και τη μεγάλη ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ, ο Γιοσέπ Γιοίς Νούνιες είναι έτοιμος να επιστρέψει στα… κοινά έγραψε η «El Mundo Deportivo». Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα ανέφερε ότι ο επί 22 χρόνια διοικητικός ηγέτης των «μπλαουγκράνα» θα θέσει υποψηφιότητα για να επανεκλέγει στην προεδρία της Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x