Παλαιότερες

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη…

www.sport-fm.gr

Πλανήτης Γη: Σήριαλ νούμερο 3.179
Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2009

Μπομπ Κοζώνης: «Με αυτό εδώ το πλάνο (plan) θα προσπαθήσω να βρω χρήματα (?) και θα εγγυηθώ γι’ αυτά τα χρήματα για να βρεθεί η ΑΙΚ (προφανώς θέλω να πιστεύω ότι εννοεί την ΑΕΚ) ξανά σε υψηλό επίπεδο και να προχωρήσει και στην Ευρώπη» κτλ. κτλ.


ΠΑΕ ΑΕΚ: «Παρότι υποσχεθήκαμε ότι δεν θα ασχοληθούμε άλλο με τον κ.Κοζώνη, δεν μπορούμε να παραμείνουμε απαθείς στο παραλήρημά του. Για άλλη μια φορά ο κ.Κοζώνης νομίζει ότι απευθύνεται σε αφελείς ιθαγενείς και με τα λόγια μοιράζει εκατομμύρια μέσω της τηλεόρασης και του internet. Από εδώ και στο εξής επιφυλασσόμεθα μόνο των νομικών μας δικαιωμάτων, αλλά θα κινηθούμε ενεργά ώστε να τα διασφαλίσουμε, μαζί φυσικά με τις απαραίτητες αποζημιώσεις.
Είμαστε επίσης απόλυτα σίγουροι ότι τα πεπραγμένα και τα λεγόμενα του κ.Κοζώνη, όπως και το περιεχόμενο των δήθεν συστατικών επιστολών που μας παρουσίασε και στην περίπτωση του επενδυτικού “fund” μας παρέδωσε, θα παρουσιάσουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για τις ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ». κτλ. κτλ

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι…


Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, σε παρακαλώ τούτες τις άγιες ημέρες αν και ξέρω ότι είσαι πολυάσχολος πήρα το θάρρος να σου γράψω ένα γράμμα και να σε παρακαλέσω να βάλεις ΕΣΥ ένα τέλος σε αυτή την παρωδία που εξελίσσεται μεταξύ ενός Μπομπ και της ΑΕΚ δύο μήνες τώρα.

Στο λέω αυτό γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως και κάποιος μας κάνει τρελή πλάκα. Θέλω όμως να σου εκμυστηρευτώ ότι η υπομονή όλων εξαντλήθηκε και πολύ φοβάμαι ότι θα ζήσουμε σκηνές ροκ. Προφανώς δεν πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο μέρες που είναι γι’ αυτό βάλε κι εσύ ένα χεράκι εάν μπορείς. Όχι, οι άμεσα εμπλεκόμενοι αδυνατούν (τσεκαρισμένο). Μιλούν για ιθαγενείς και εγώ που δεν γνωρίζω τη γλώσσα δυσκολεύομαι να τους παρακολουθήσω(;).
Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, κάποιο κακό παιδί στην όλη ιστορία λέει πολλά ψέματα και πρέπει να το τιμωρήσεις. Μήπως λέω αν σε βγάλει ο δρόμος σου να πεταχτείς μέχρι το Σικάγο και να φέρεις στο Ελλάντα τον Μπομπ (όχι τον σφουγγαράκι τον άλλον μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις), μπας και βρούμε καμιά άκρη στο θέατρο του παραλόγου που ζούμε τον τελευταίο καιρό.

Επίσης θέλω να σε παρακαλέσω να πεις στον κ. Σεφερλή (ξέρεις τον γνωστό κωμικό) να μην βιαστεί να ανεβάσει επιθεώρηση γιατί προσπαθώ να πείσω τον Αντώνη Πανούτσο να ξεδιπλώσει κι άλλο (ναι μπορεί) το συγγραφικό του ταλέντο και στο σανίδι. Πρόκειται να ανεβάσει θεατρικό ο Μάρκος με τα κωμικοτραγικά τεκταινόμενα της ΑΙΚ (ΑΕΚ) για όσους δεν το πιασαν…

Ξέρω αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη ότι σου ζητάω πολλά αλλά θέλω κι άλλη μία χάρη. Όχι άλλες ανακοινώσεις και συνεντεύξεις ΕΛΕΟΣ δεν αντέχω. Το ξέρεις ότι όλοι ασχολούνται με αυτό το σήριαλ και κανείς σχεδόν μαζί σου; Γι’ αυτό σου λέω κάνε κάτι μόνο εσύ μπορείς…Δεν θέλω να σε κουράσω άλλο γιατί ξέρω ότι έχεις φόρτο εργασίας, σε ευχαριστώ που με άκουσες και ελπίζω σε ένα θαύμα. Να έχεις μια καλή και συνάμα δημιουργική χρονιά.

Τασία

Και σοβαρά τώρα (όχι ότι τα παραπάνω δεν είναι) τα πράγματα είναι πολύ απλά. Είναι δεδομένο ότι η όλη υπόθεση «βρωμάει» για να το πω λαϊκά και από τις δυο πλευρές. Ο κλεφτοπόλεμος πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα εάν υπάρχει φιλότιμο από τους εμπλεκόμενους. Ο κ. Κοζώνης τι πιο απλό από το να έρθει στην Ελλάδα μαζί με τα αποδεικτικά, να τα παραθέσει στους μετόχους και από κει και πέρα να ολοκληρωθεί ή όχι το deal.

Αλλά όπως είχε πει πολύ εύστοχα παλιότερα και ο Μελισσανίδης άνθρωπος που επιθυμεί να αγοράσει χρέη πρέπει να είναι «ή τρελός ή λαμόγιο»!!! Πολύ περίεργη επιμονή και αυτός βρε παιδί μου τι να πω πια… Για τους άλλους δεν έχω λόγια. Μιλάμε για τον απόλυτο διασυρμό και την πλήρη απαξίωση. Πρώτα οι Κύπριοι, τώρα ο Κοζώνης αύριο τι; Αυτοί δημιούργησαν όλη αυτή την παρωδία και αυτοί οφείλουν εδώ και τώρα να βάλουν ένα ΤΕΛΟΣ με όποιο κόστος. Κύριοι ειλικρινά σας λέω δεν έχει παρακάτω πιάσατε πάτο. «Ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα»… Με πράξεις κι όχι με λόγια!

ΥΓ. Εκτός από την πολυδιαφημισμένη «προχώ» συνέντευξη Κοζώνη αγωνιώ για το πότε θα ολοκληρωθεί κι αυτή του Ντέμη…που διεκόπη τόσο «αναρχικά» γιατί έχω ακόμα μερικές απορίες…

Όσοι πιστοί προσέλθετε στο mail μου tasiab@sport-fm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x