Γενικά

Πρωτοσέλιδα

Τα όσα αναφέρονται στην πρόσφατη συνέντευξη του επίδοξου αγοραστή της ΑΕΚ, Χαράλαμπου Κοζώνη και οι «αντιδράσεις» των μετόχων της «Ένωσης» κυριαρχούν σήμερα (30/12) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Εμάνουελ Πόγκατετζ.

Τα όσα αναφέρονται στην πρόσφατη συνέντευξη του επίδοξου αγοραστή της ΑΕΚ, Χαράλαμπου Κοζώνη και οι «αντιδράσεις» των μετόχων της «Ένωσης» κυριαρχούν σήμερα (30/12) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Εμάνουελ Πόγκατετζ. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκεται η προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Χατέμ Μπεν Αρφά και η χθεσινή αγωνιστική στην Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Ειδικότερα:

«Δεν σέβονται την ΑΕΚ», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στα όσα είπε ο επίδοξος αγοραστής της ΑΕΚ, Χαράλαμπος Κοζώνης, ενώ η Εξέδρα γράφει «Βρήκαν πρόεδρο, ψάχνουν προπονητή».

Το Goal News αναφέρει «Βρείτε τον και τον φέρνω», ενώ ο «Φίλαθλος» λέει «Κατσουράνης ο killer…».

Το «Φως» γράφει «Τα 10 κομμάτια του παζλ», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «Ο Ντεσάμπ το κλειδί για Μπεν Αρφά».

Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «Στείλτε στο FBI και τον πρόξενο!», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Τι λέτε ρε»;

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Νιώστε την αγωνία του κόσμου», ενώ η Derby News αναφέρει «Άνοιξε τα χαρτιά του». Από την πλευρά της, η Γάτα λέει «Ψάξε για άλλο… Μπεν Αρφά»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x