Επικαιρότητα

Απεβίωσε ο Νίκος Κακαουνάκης

''Έφυγε'' από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Κακαουνάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία και αλλεπάλληλες επεμβάσεις, απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών.

''Έφυγε'' από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Κακαουνάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία και αλλεπάλληλες επεμβάσεις, απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών. Είχε υποβληθεί πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση πολύποδα στο έντερο, αλλά παρουσιάστηκαν επιπλοκές.

Ο Νίκος Κακαουνάκης εργάστηκε επί σειρά ετών στις εφημερίδες Το Βήμα και Τα Νέα, ενώ είχε συνεργασία με τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επίσης ήταν εκδότης της εφημερίδας «Καρφί».

Τα συλλυπητήριά του έστειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. «Ο Νίκος Κακαουνάκης έγραψε τη δική του προσωπική ιστορία στην δημοσιογραφία, στον Τύπο, στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση. Ήταν ένας χαρισματικός άνθρωπος και εκπρόσωπος μιας γενιάς δημοσιογράφων που ταυτίστηκαν με το ρεπορτάζ και την έρευνα. Δεν έπαψε ποτέ να αγωνίζεται για αυτά που πίστευε. Και οι αγώνες του για τη Δημοκρατική Παράταξη τον κατέστησαν προνομιακό συνομιλητή με τους απλούς καθημερινούς συνανθρώπους μας, που επιζητούσαν να ακουστεί η φωνή τους», αναφέρει το συλλυπητήριο τηλεγράφημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x