Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Ολοταχώς για Έντι Τζόνσον

Το κενό που θα δημιουργηθεί από την αποχώρηση του Σεμπαστιάν Αμπρέου θέλουν να καλύψουν στον Άρη και εξετάζουν όλους τους υποψήφιους μεταγραφικούς τους στόχους. Αυτός που φαίνεται να έχει ξεχωρίσει είναι ο Έντι Τζόνσον. Πρόκειται για τον Αμερικανό επιθετικό της Φούλαμ και η προσπάθεια που γίνεται είναι να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού. .

Το κενό που θα δημιουργηθεί από την αποχώρηση του Σεμπαστιάν Αμπρέου θέλουν να καλύψουν στον Άρη και εξετάζουν όλους τους υποψήφιους μεταγραφικούς τους στόχους. Αυτός που φαίνεται να έχει ξεχωρίσει είναι ο Έντι Τζόνσον. Πρόκειται για τον Αμερικανό επιθετικό της Φούλαμ και η προσπάθεια που γίνεται είναι να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, καθώς έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θέλει ο Κούπερ από τους επιθετικούς του. Δηλαδή, καλά τελειώματα μπροστά στην εστία, δύναμη και αρκετά τρεξίματα στο γήπεδο με πίεση στους αντίπαλους αμυντικούς.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι η Φούλαμ (στην οποία και ανήκει ο παίκτης) δεν έχει αντίρρηση να παραχωρήσει δανεικό τον Τζόνσον από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Ρόι Χόντγκσον. Άλλο ένα γεγονός που φαίνεται να βοηθάει στο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή είναι και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Μπροστά στο ενδεχόμενο να μείνει εκτός της εθνικής ομάδας της Αμερικής ενόψει Μουντιάλ, ο Τζόνσον θέλει να έρθει στην χώρα μας έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής το καλοκαίρι.
Ίσως τελικά το μόνο που απομένει, είναι να οριστικοποιηθεί η αποδέσμευση του Αμπρέου, έτσι ώστε να αδειάσει μια θέση ξένου και ακολούθως να αποκτηθεί ο Τζόνσον.

Οδεύει προς Μπέτις ο Κόκε;

Αν και δεν διανύει τις πιο παραγωγικές του μέρες στην Ελλάδα, ο Σέρχιο Κόκε μοιάζει να αποτελεί τον διακαή πόθο του προπονητή της Μπέτις. Ο Αντόνιο Τάπια (περί ου ο λόγος) μίλησε σε τοπική ιστοσελίδα της Σεβίλλης και αποκάλυψε ότι ο Κόκε… «θα συμπλήρωνε ιδανικά είτε τον Παβόνε, είτε τον Σέρχιο Γκαρσία. Είναι παίκτης που διαθέτει ποιότητα και το καλύτερο είναι ότι ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες της ομάδας. Δεν μιλάω άλλο όμως για τον Κόκε, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις αυξάνεται η τιμή του παίκτη».

Μάλιστα, τα ισπανικά μέσα «προχωρούν» ακόμα πιο πολύ το θέμα υποστηρίζοντας πως έχουν προσφέρει 300.000 ευρώ για τον δανεισμό του Ισπανού, αλλά ο Άρης ζητάει τα διπλάσια. Πάντως, η επίσημη πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι δεν έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου κάποια πρόταση για τον αρχηγό των «κίτρινων».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x