Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ικανοποίησε αλλά έφυγε ο Οκβουνβάνε

Για το Βέλγιο έφυγε σήμερα ο Νιγηριανός Τζέσι Οκβουνβάνε, ο οποίος ολοκλήρωσε τη δοκιμαστική διαδικασία του στον ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής ικανοποίησε εν γένει με την παρουσία του τους ανθρώπους της ομάδας και τον Φερνάντο Σάντος, αλλά πρόταση δεν του έγινε, ούτε ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις μαζί του. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μετά την Πρωτοχρονιά. .

Για το Βέλγιο έφυγε σήμερα ο Νιγηριανός Τζέσι Οκβουνβάνε, ο οποίος ολοκλήρωσε τη δοκιμαστική διαδικασία του στον ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής ικανοποίησε εν γένει με την παρουσία του τους ανθρώπους της ομάδας και τον Φερνάντο Σάντος, αλλά πρόταση δεν του έγινε, ούτε ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις μαζί του. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μετά την Πρωτοχρονιά.

Για να ενταχθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, πάντως, ο Οκουνβάνε, θα πρέπει να αδειάσει και τη δεύτερη θέση ξένου ο Τζο Μπιζέρα, που έχει ενημερωθεί γι’ αυτό. Τη θέση του Αμπουμπακάρι (που όπως όλα δείχνουν θα πάει δανεικός για έξι μήνες στο Λεβαδειακό) θα καταλάβει ο Βραζιλιάνος Κριστιάνο Μοράες, που είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για το χειμώνα.
Από κει και πέρα, οικογενειακό δίτερμα περιείχε η τελευταία προπόνηση του 2009 για τον ΠΑΟΚ, καθώς οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μεθαύριο.

Στο διπλό συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός των Μουσλίμοβιτς, Σορλέν και Τσιρίλο, οι οποίοι είναι τραυματίες και των δικαιολογημένα απόντων Αμπουμπακάρι και Μπιζέρα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x