Γενικά

Το 2009 σε εικόνες

Κάποιες φορές τα λόγια είναι όντως περιττά. Μέσα από φωτογραφίες λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του 2009. Το www.sport-fm.gr θυμάται μαζί σας τα γεγονότα που έμειναν στη μνήμη μας για την χρονιά που φεύγει από τον ελληνικό αθλητισμό.

Κάποιες φορές τα λόγια είναι όντως περιττά. Μέσα από φωτογραφίες λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του 2009.

Το www.sport-fm.gr θυμάται μαζί σας τα γεγονότα που έμειναν στη μνήμη μας για την χρονιά που φεύγει από τον ελληνικό αθλητισμό.

(photo: Action Images)


22 Φεβρουαρίου: Ο Παναθηναϊκός κερδίζει 80-70 τον Ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ και κατακτά τον πρώτο από τους τρείς τίτλους της σεζόν.



25 Φεβρουαρίου: O Γιώργος Καραγκούνης ανοίγει το σκορ για τον Παναθηναϊκό μέσα στο Μαδριγάλ κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.



2 Μαΐου: Ο Νταρμπισάιρ ισοφαρίζει σε 3-3 στον τελικό του κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ.



3 Μαΐου: Ο Σισκάουσκας αστοχεί στο τρίποντο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Παναθηναϊκός στέφεται πρωταθλητής Ευρώπης στο Final 4 του Βερολίνου.



9 Μαΐου: Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σηκώνει το κύπελλο του πρωταθλητή για τον Ολυμπιακό, στην τελευταία του αγωνιστική σεζόν αφού στο τέλος της αποσύρθηκε.



1 Ιουνίου: Ο Παναθηναϊκός κατακτά το πρωτάθλημα στο μπάσκετ κόντρα στον Ολυμπιακό και πετυχαίνει το triple crown.



6 Ιουνίου: Νίκος Νοτιάς και Νίκος Θανόπουλος παραχωρούν μια από τις πολλές φετινές συνεντεύξεις Τύπου της ΑΕΚ. Τα προβλήματα όμως παραμένουν.



26 Ιουλίου: Η Εθνική μπάσκετ Νέων Ανδρών κερδίζει την Γαλλία στον τελικό της Ρόδου και κατακτά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.



18 Σεπτεμβρίου: Ο Νίκος Ζήσης ευστοχεί στη βολή, κάνει το 76-74 και δίνει τη νίκη στην Εθνική μπάσκετ κόντρα στην Τουρκία και μαζί το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.



18 Νοεμβρίου: Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πετυχαίνει το γκολ που δίνει τη νίκη στην Εθνική ποδοσφαίρου μέσα στην Ουκρανία και σφραγίζει το εισιτήριο για τελικά του Μουντιάλ.



9 Δεκεμβρίου: Ο Ολυμπιακός με γκολ του Λεονάρντο κερδίζει την Άρσεναλ και δίνει ραντεβού στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.



16 Δεκεμβρίου: Ο Τζιμπρίλ Σισέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναθηναϊκός κερδίζει την Ντιναμό και προκρίνεται στους 32 του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x