Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Ανακοίνωσε Τζόνσον!

Την απόκτηση του Έντουαρντ Τζόνσον ανακοίνωσε μετά τη και η ΠΑΕ Άρης το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο 25χρονος Αμερικανός επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού απ’ τους Λονδρέζους και θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι τον Ιούνιο του 2010, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς του.

Την απόκτηση του Έντουαρντ Τζόνσον ανακοίνωσε μετά τη Φούλαμ και η ΠΑΕ Άρης το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο 25χρονος Αμερικανός επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού απ’ τους Λονδρέζους και θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι τον Ιούνιο του 2010, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς του.

Ανυπόμονος να πιάσει δουλειά και να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του Άρη εμφανίστηκε στις πρώτες δηλώσεις του ο Τζόνσον, στην ιστοσελίδα των «κίτρινων».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θ’ αγωνιστώ με την φανέλα του Άρη. Είμαι αποφασισμένος να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω την επιλογή των ανθρώπων του Άρη. Έρχομαι με φιλοδοξίες. Έχω μάθει ότι οι οπαδοί της ομάδας είναι πολύ φανατικοί και ανυπομονώ να αγωνιστώ στο γήπεδό μας. Γνωρίζω φυσικά πως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ βρίσκεται στον πάγκο του Άρη. Έχω ήδη μάθει ορισμένα πράγματα για τη νέα μου ομάδα και ανυπομονώ να μάθω ακόμα περισσότερα».

Ο διεθνής επιθετικός αναμένεται στη συμπρωτεύουσα το μεσημέρι του Σαββάτου (13:50). Όπως έγινε γνωστό θα φοράει το νούμερο 14. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίασή του απ’ την ΠΑΕ Άρης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού ποδοσφαιριστή Edward Johnson απ' τη Φούλαμ με μορφή δανεισμού ως τον Ιούνιο του 2010 και υπάρχει οψιόν αγοράς».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x