Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Αποφασίζουν και προχωρούν σε πρόταση

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν προς το τέλος τους και στον Παναθηναϊκό προετοιμάζονται για να κλείσουν ένα-ένα τα «ανοιχτά» θέματα της ομάδας. Γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε, έχει προγραμματιστεί ραντεβού (στις αρχές της εβδομάδας) μεταξύ των Πατέρα, Αντωνίου και Νιόπλια στο οποίο θα αποφασιστούν οι οριστικές κινήσεις που θα γίνουν για την απόκτηση αμυντικού. . Έτοιμος ο Σισέ.

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν προς το τέλος τους και στον Παναθηναϊκό προετοιμάζονται για να κλείσουν ένα-ένα τα «ανοιχτά» θέματα της ομάδας. Γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε, έχει προγραμματιστεί ραντεβού (στις αρχές της εβδομάδας) μεταξύ των Πατέρα, Αντωνίου και Νιόπλια στο οποίο θα αποφασιστούν οι οριστικές κινήσεις που θα γίνουν για την απόκτηση αμυντικού. Μικρή ανησυχία για τον Σισέ, δύσκολα με Εργοτέλη ο Ρουκάβινα.

Τείνει να εξελιχθεί σε σίριαλ, αλλά πλέον είναι ειλημμένη η απόφαση ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί με έναν παίκτη ευγνωσμένης αξίας που θα προσδώσει άλλο κύρος στην άμυνα της ομάδας. Αν και υπήρχε η σκέψη να μείνει το ρόστερ ως έχει, ο Νικόλας Πατέρας θα δώσει το «οκ» για την απόκτηση σπουδαίου αμυντικού στη σύσκεψη κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Τα ονόματα που «παίζουν» για τη θωράκιση της αμυντικής γραμμής είναι γνωστά, με αυτό του Μάρκο Ματεράτσι να ξεχωρίζει προς στιγμήν. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Νίκος Νιόπλιας, θα αναλύσει στα διοικητικά στελέχη της ομάδας τις σκέψεις του για τη συγκεκριμένη θέση και ίσως να προτείνει και άλλα ονόματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι και σήμερα. Κι’ αυτό γιατί δεν είναι εύκολη η απόκτηση του σκληροτράχυλου στόπερ της Ίντερ, ο οποίος δεν έχει εκφραστεί επίσημα για το ενδιαφέρον του ελληνικού συλλόγου προς το πρόσωπο του.

Έτοιμος ο Σισέ

Κανονικά προπονήθηκε το Σάββατο-στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για το 2010-ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός δεν ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, όπως τις προηγούμενες ημέρες, και ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμα. Έτσι απομακρύνθηκαν και τα τελευταία σύννεφα για τη συμμετοχή του στο ματς της Τετάρτης με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ. Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε και ο Φίλιππος Δάρλας, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Αντίθετα, ατομικά προπονήθηκαν για μία ακόμη ημέρα ο Άντε Ρουκάβινα και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Συνεπώς μετά τον Έλληνα δεξιό μπακ φαίνεται πως και ο Κροάτης επιθετικός τίθεται νοκ άουτ για το πρώτο ματς του νέου έτους.


Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x