Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ακόμη και βασικός ο Τζεμπούρ

Όχι απλώς στην αποστολή, αλλά πιθανώς και στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» να βρίσκεται ο Ράφικ Τζεμπούρ. Πώς σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον Γαλλοαλγερινό φορ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Προτεραιότητα των μετόχων η νέα ρύθμιση του δανείου. Πιθανή η κατάθεση αγωγής κατά του Χαράλαμπου Κοζώνη.

Όχι απλώς στην αποστολή, αλλά πιθανώς και στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» να βρίσκεται ο Ράφικ Τζεμπούρ. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν οι δοκιμές του Ντούσαν Μπάγεβιτς στις τελευταίες προπονήσεις, βλέποντας τον Γαλλοαλγερινό φορ να είναι σε εξαιρετική κατάσταση παρά την απραξία σχεδόν πέντε μηνών. Ο Τζεμπούρ στο χθεσινό διπλό ήταν στην ίδια ομάδα με τους Μαντούκα, Σκόκο και Μπλάνκο, πράγμα που δείχνει πως ο προπονητής του τον υπολογίζει ακόμη και για τη βασική σύνθεση.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 έχοντας Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Καράμπελα και Αραούχο στην άμυνα και μπροστά τους Καφέ και Μάκο, ενώ Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο και Τζεμπούρ φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο για να αποτελέσουν τη γραμμή κρούσης της «Ένωσης».

Το βέβαιο είναι πως ο Κρίστιαν Νέμεθ, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει μία φουλ προπόνηση, θα χάσει το προσεχές παιχνίδι, πιθανότατα και αυτό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ούγγρος φορ έχει παίξει σε μόλις 9 από τα 24 παιχνίδια από τη στιγμή που εντάχθηκε στο δυναμικό της «Ένωσης», είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Νέων της χώρας του.

Προτεραιότητα το δάνειο

Η νέα ρύθμιση του ομολογιακού δανείου από τη «Morgan Stanley» αποτελεί προτεραιότητα για τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ και ειδικότερα για τους Νίκο Νοτιά, Πέτρο Παππά, Γκίκα Γκούμα και Πόλυ Χατζηιωάννου. Το χρέος προς την τράπεζα αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ, χρήματα που πληρώνονται με μεγάλες δόσεις οι οποίες «βαραίνουν» τον προϋπολογισμό του συλλόγου. Στόχος των μετόχων είναι να πετύχουν έναν πιο ευνοϊκό διακανονισμό, με μικρότερο επιτόκιο και περισσότερες δόσεις, θέτοντας ενδεχομένως και ως προϋπόθεση πως όταν τα έσοδα της ΠΑΕ θα είναι αυξημένα, θα δίνονται περισσότερα χρήματα στην τράπεζα. Ακολούθως θα τεθεί και το ζήτημα της «Empire», που έχει μπει… μέσα περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Οι μέτοχοι τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουν πως θα καλυφθεί η «τρύπα» των 10 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να βγει η χρονιά. Πρόθεσή τους είναι να καλύψουν κατ’αναλογία-βάσει του ποσοστού μετοχών που κατέχει ο καθένας-το συγκεκριμένο ποσό.

Αγωγή σε Κοζώνη

Επαφές με την ασφαλιστική εταιρία «Allianz» είχαν οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στόχος τους είναι να διαπιστώσουν αν τα έγγραφα που παρουσίασε ο Χαράλαμπος Κοζώνης θέλοντας να αποδείξει την οικονομική του επιφάνεια ήταν αυθεντικά ή μη. Στη δεύτερη περίπτωση, θα κινηθούν νομικά εναντίον του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία καταθέτοντας αγωγή. Στόχος των μετόχων είναι να αποδείξουν πως ο εν λόγω άνθρωπος δεν είχε το μέγεθος για να σηκώσει στις πλάτες του την ΑΕΚ. Έστω κι αν οι ίδιοι το κατάλαβαν πολύ αργά…

Αγιασμός για τη νέα χρονιά

Ο καθιερωμένος αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη νέα χρονιά, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 14.30 στους Θρακομακεδόνες, πριν από την προπόνηση της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x