Stoiximan Super League

«Αισιοδοξώ πως θα μείνει ο Μπεν Αρφά…»

Περιπλέκεται η περίπτωση απόκτησης του Χατέμ Μπεν Αρφά για τον Ολυμπιακό. Ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Ζοσέ Ανιγκό, μιλώντας σε γαλλική ιστοσελίδα τόνισε πως η ομάδα της Μασσαλίας δεν βιάζεται να… ξεφορτωθεί τον παίκτη κι εξέφρασε την αισιοδοξία πως ο 23χρονος αριστερός εξτρέμ δεν θα φύγει. Πάνοπλοι οι «ερυθρόλευκοι» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ποια τα πλάνα του Ζίκο.

Περιπλέκεται η περίπτωση απόκτησης του Χατέμ Μπεν Αρφά για τον Ολυμπιακό. Ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Ζοσέ Ανιγκό, μιλώντας σε γαλλική ιστοσελίδα τόνισε πως το ζήτημα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και επισήμανε πως ο σύλλογος της Μασσαλίας δεν θα… ξεφορτωθεί τον παίκτη, εκφράζοντας την αισιοδοξία για την παραμονή του.

«Δεν είναι μυστικό πως έχουμε συγκεκριμένη πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά και από κάποιες ομάδες της Ισπανίας και της Αγγλίας. Όμως ο Χατέμ θέλει να πετύχει στη Μαρσέιγ κι όχι να παραμείνει σαν αποτυχημένος», τόνισε ο Ανιγκό και πρόσθεσε: «Για να γίνει μία μεταγραφή εμπλέκονται διάφορες πλευρές, η ομάδα, ο παίκτης, αλλά και ο σύλλογος που θέλει να αγοράσει, και υπάρχουν συνθήκες που δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Διακυβεύονται πολλά χρήματα. Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη και δεν θέλουμε να τον ξεφορτωθούμε. Έχουμε όλο τον Ιανουάριο για να δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Είμαι όμως αισιόδοξος πως θα μείνει».

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει ραντεβού ανάμεσα στον παίκτη, τον προπονητή του Ντιντιέ Ντεσάμπ και τον αθλητικό διευθυντή της Μαρσέιγ Ζοσέ Ανιγκό. Εκεί θα φανούν οριστικά οι προθέσεις της ομάδας της Μασσαλίας για τον 23χρονο άσο, που δεν θέλει να παραμένει εκτός πλάνων του Ντιντιέ Ντεσάμπ και δεν λέει «όχι» στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να κλείσουν το σίριαλ Μπεν Αρφά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Αν η κατάληξη είναι αρνητική, θα στραφούν σε μία καλή λύση μη κοινοτικού παίκτη, ενώ υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές περιπτώσεις, όπως του Ολιβιέρ Καπό της Γουίγκαν που έχει προταθεί κι εξετάζεται για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Όσον αφορά στον Ζόραν Τόσιτς, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε, αλλά ο 22χρονος Σέρβος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδεύει προς τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπως δήλωσε και ο μάνατζέρ του. Εφόσον αποφασιστεί να υπάρξει ενίσχυση και με έναν κεντρικό χαφ, εξετάζονται οι περιπτώσεις των Βραζιλιάνων Ντιέγκο Σόουζα (Παλμέιρας) και Ελίας (Κορίνθιανς).

Επιτέλους… πάνοπλος

Μετά από πολύ καιρό ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πάνοπλος σε ένα παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, καθώς ακόμη και ο Ντουντού που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πέλμα αναμένεται να είναι διαθέσιμος. Ο Ζίκο έχει κάνει τις πρώτες του δοκιμές για το ντέρμπι της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ και προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-1-1. Μπροστά από τον Νικοπολίδη θα είναι οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας, καθώς και οι Μπράβο και Τοροσίδης στα άκρα (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα). Μαρέσκα και Ντουντού θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Γκαλέτι δεξιά κι έναν εκ των Όσκαρ ή Ζαϊρί αριστερά, ενώ ο Ντιόγο θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου.

Στη διάθεση του Ζίκο είναι και ο Λεντέσμα με τον Ντάρμπισαϊρ (ο τελευταίος πέτυχε πέντε γκολ στο χθεσινό διπλό), αλλά παραμένει αμφίβολο αν θα είναι στη 18αδα για το ντέρμπι της 6ης Ιανουαρίου. Σίγουρα εκτός αποστολής θα είναι ο Λούα Λούα, που έχει μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x