Stoiximan Super League

Ψάχνοντας τον πρόεδρο…

Με τις τελευταίες λεπτομέρειες θα ασχοληθούν οι εναπομείναντες μέτοχοι με τον νέο «συμπαίκτη» ενόψει των ανακοινώσεων που ετοιμάζει ο Νίκος Νοτιάς για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ. Προτεραιότητα αποτελεί η επιλογή του προέδρου. Μία θέση στο αρχικό σχήμα της «Ένωσης» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φαίνεται ότι κερδίζει ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

Με τις τελευταίες λεπτομέρειες θα ασχοληθούν οι εναπομείναντες μέτοχοι με τον νέο «συμπαίκτη» ενόψει των ανακοινώσεων που ετοιμάζει (στις 20 Ιανουαρίου) ο Νίκος Νοτιάς για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ. Προτεραιότητα αποτελεί η επιλογή του προέδρου και τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι πολλά.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το ενδεχόμενο ο άνθρωπος που θα αναλάβει το συγκεκριμένο έργο να μην προέρχεται από τον χώρο από τον χώρο του ποδοσφαίρου και θα ενδέχεται να είναι ένας τεχνοκράτης (π.χ. μάνατζερ ή οικονομολόγος). Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ένας εκ των Σταύρου Αδαμίδη και Γιώργου Κιντή να πάρει το χρίσμα, αλλά αυτό μένει να ξεκαθαριστεί από τη νέα μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.

Όσον αφορά τα θέματα των Morgan Stanley (κρατά ενεχυριασμένες τις μετοχές) και Puma, δεν ξεπεράστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και θα διευθετηθούν άμεσα. Πρόθεση των μετόχων είναι να ενισχυθεί η ομάδα με δύο μεταγραφές, ενώ εμφανίζονται αποφασισμένοι να κλείσουν τη σεζόν με επιπλέον 9-11 εκατ. ευρώ. Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναμένεται να υπάρξει τετ-α-τετ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, του οποίου οι δηλώσεις είχαν δυσαρεστήσει τους μετόχους.

Τα πλάνα του Μπάγεβιτς

Μία θέση στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φαίνεται ότι κερδίζει ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος στις τελευταίες προπονήσεις της «Ένωσης» δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Συγκεκριμένα, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ των «βασικών», οι οποίοι επικράτησαν των «αναπληρωματικών».

Μάλιστα, ο 25χρονος φορ έπαιξε και στα δύο συστήματα που δοκίμασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος μετέτρεψε κάποια στιγμή το 4-3-3 σε 4-2-3-1. Στη χθεσινή προπόνηση ο Σερβοέλληνας προπονητής χρησιμοποιήσει τον Γιάννη Αραμπατζή με τους βασικούς, κάτι που μπορεί να αποτελεί μήνυμα προς τον Σεμπαστιάν Σάχα.

Σε σχέση, λοιπόν, με τους έντεκα που χρησιμοποίησε στο μεγαλύτερο μέρος του διπλού ο Ντούσκο αναμένονται δύο τουλάχιστον αλλαγές: ο Σάχα θα πάρει τη θέση του Αραμπατζή και ο Καράμπελας τη θέση του Γεωργέα.

* Ιδιαίτερα «τσουχτερός» αποδεικνύεται για την Ράσινγκ Κλουμπ ο Ισμαέλ Μπλάνκο, μια και σύμφωνα με τον αργεντίνικο Τύπο τα δύο εκατ. ευρώ που προτίθεται να δώσει (στην καλύτερη περίπτωση) η ομάδα του Μπουένος Αϊρες δεν αρκούν για να αποκτηθεί ο Αργεντινός επιθετικός. Χθες η «Ole» ανέφερε πως «η περίπτωση του Μπλάνκο εξασθενεί, επειδή είναι ακριβός και επειδή στην ΑΕΚ είναι είδωλο».

* Με εκτενή επιστολή τους οι Τζούλιος Συναδινός και Χαρίδημος Μανουσάκης, μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, καλούν την «Ορίτζιναλ», την «Ενωση 1924», τους «Πειρατές», την Ομοσπονδία Συνδέσμων και κάθε άλλο επίσημο φορέα της ΑΕΚ σε κοινά συμφωνημένη συνάντηση για τη δημιουργία κοινού μετώπου για την απελευθέρωση της ΑΕΚ και κυρίως για την επόμενη μέρα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x