Stoiximan Super League

Κούπερ: «Όπως με τον Ολυμπιακό…»

Το πρόσωπο που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στο τελευταίο παιχνίδι του 2009 κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ να δει στον αυριανό (19:00, Novasports 1) αγώνα του Άρη στην έδρα του Ατρόμητου, που είναι το πρώτο της νέας χρονιάς. Δεν ξεπέρασε ο Ντάριο Φερνάντεζ τον τραυματισμό του και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.

Το πρόσωπο που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στο τελευταίο παιχνίδι του 2009 κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ να δει στον αυριανό (19:00, Novasports 1) αγώνα του Άρη στην έδρα του Ατρόμητου, που είναι το πρώτο της νέας χρονιάς.

«Αυτό το οποίο θέλουμε από την ομάδα μας είναι να κρατήσει την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά που επέδειξε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να παρουσιαστούμε στο παιχνίδι με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση, υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και μεγάλη ένταση. Επομένως πέρα από τις όποιες αναλύσεις του αντιπάλου, την τακτική και την κατασκοπεία γενικότερα του αντιπάλου πρέπει πρώτιστα να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός προπονητής.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των «κιτρίνων» τόνισε: «Αν εμείς παρουσιάσουμε μία καλή αγωνιστική συμπεριφορά όχι μόνο για αυτό το παιχνίδι, αλλά και για τα υπόλοιπα του πρωταθλήματος τότε σίγουρα θα μπορέσουμε να φτάσουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Κλειδί, λοιπόν για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά και κάθε άλλο παιχνίδι θα είναι η δική μας απόδοση».

Χωρίς Φερνάντεζ με Ατρόμητο

Τελικά ο Ντάριο Φερνάντεζ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι του Άρη στην έδρα του Ατρομήτου.

Εκτός του Αργεντινού μέσου, στο ματς του Περιστερίου δεν θα παίξουν ο τιμωρημένος Νέτο και οι Τζόνσον, Γκρασιάν, Αμπρέου, Χαβίτο (έχασε όλες τις προπονήσεις, λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού του), Ρομπέρζ, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης, Γραικός και Πιοβεζάν. Οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν το απόγευμα για την Αθήνα και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές.

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι εξής: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Πρίττας, Λαμπριάκος, Κουλουχέρης, Ρόβας, Αραβίδης, Κάλβο, Ντέιλι, Κάμπορα, Πίτου Γκαρσία, Νασούτι, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Βαγγέλη, Ναφτί και Κόκε.

* Μίνι διαρκείας για τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x