Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Σάντος

Με τις γνωστές απουσίες των τραυματιών Τσιρίλο, Σορλέν και Μουσλίμοβιτς, που κάνουν πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα την Τετάρτη. Μαλεζάς αντί Τσιρίλο και Κουτσιανικούλης αντί Σορλέν οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει ο Σάντος.

Με τις γνωστές απουσίες των τραυματιών Τσιρίλο, Σορλέν και Μουσλίμοβιτς, που κάνουν πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα την Τετάρτη. Ο Φερνάντο Σάντος δείχνει να έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα, το οποίο θα έχει δύο αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Ο Μαλεζάς θα αντικαταστήσει τον Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας και ο Κουτσιανικούλης τον Σορλέν στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Οι υπόλοιποι εννέα θα είναι οι Χαλκιάς, Λίνο, Κοντρέρας, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια και Παπάζογλου σε 4-2-3-1.

Ο Τζο Μπισέρα παραμένει στην Ουρουγουάη λόγω προσωπικού προβλήματος και όλα δείχνουν πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Άλλωστε για να αποκτηθεί μη κοινοτικός παίκτης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα πρέπει να αποδεσμευτεί ο Ουρουγουανός. Στο μεταξύ, ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να προπονείται στο εξής με την πρώτη ομάδα ο Μίλιεβιτς, ο οποίος πήρε «προαγωγή» από την ομάδα Νέων.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τρίτης (16:30) με προπόνηση στην Τούμπα κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x