Stoiximan Super League

Ματεράτσι: «Δεν θα ήθελα να φύγω…»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει καταλήξει ακόμη στην απόφαση να κινηθεί για τον Μάρκο Ματεράτσι, ωστόσο ο Ιταλός αμυντικός δείχνει να μην έχει τη διάθεση να… ξενιτευτεί στα 36 του. «Δεν θα ήθελα να φύγω από την Ίντερ», τόνισε στον ιταλικό Τύπο. Σύντομα το ραντεβού Νιόπλια, Αντωνίου και Πατέρα για τον αμυντικό. Ανοικτό το ενδεχόμενο να μην γίνει μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει καταλήξει ακόμη στην απόφαση να κινηθεί για τον Μάρκο Ματεράτσι, ωστόσο ο Ιταλός αμυντικός δείχνει να μην έχει τη διάθεση να… ξενιτευτεί στα 36 του. Με δηλώσεις του στη «La Repubblica» ο πρώην διεθνής άσος τόνισε πως δεν θα ήθελε να φύγει ποτέ από την Ίντερ.

«Θα παίξω ακόμα δύο χρόνια και μετά θα σταματήσω γιατί θέλω να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου. Έχω πει στον πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, ότι θα μου άρεσε να δουλέψω για την Ίντερ. Δεν θα ήθελα να φύγω από την ομάδα, αφού πολλά πράγματα με συνδέουν με τον σύλλογο. Σε άλλη ομάδα δεν θα είναι το ίδιο, έχω μεγαλώσει με την Ίντερ από το 2001», δήλωσε ο «matrix».

Το θέμα δεν έχει «κλείσει» οριστικά για τον Παναθηναϊκό, αλλά ασφαλώς η περίπτωση αυτή δυσκολεύει. Δυσκολίες παρουσιάζει και το θέμα του Εμάνουελ Πόγκατετς, που δύσκολα θα παραχωρηθεί τώρα από τη Μίντλεσμπρο. Αποφάσεις για τον παίκτη που οι «πράσινοι» θα βολιδοσκοπήσουν θα ληφθούν στη συνάντηση που θα έχουν σύντομα οι Νίκος Νιόπλιας, Κώστας Αντωνίου και Νικόλας Πατέρας. Ασφαλώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μην γίνει μεταγραφή, αν δεν βρεθεί κάποιος αμυντικός που οι ιθύνοντες του συλλόγου κρίνουν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

* Δημοσίευμα της αγγλικής «People» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση για τον επιθετικό της Φέγενορντ, Αντεβέλε Σλόρι. Κάτι τέτοιο πάντως δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Ο 27χρονος άσος, που κατάγεται από το Σουρινάμ, έχει φέτος 14 συμμετοχές και 4 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Χωρίς τρεις με Εργοτέλη

Ρουκάβινα, Σεϊταρίδης, που είναι τραυματίες, καθώς και ο Σιμάο που προετοιμάζεται για το Κόπα Άφρικα είναι εκτός πλάνων του Νίκου Νιόπλια για το ματς της Τετάρτης με τον Εργοτέλη. Στην αποστολή δεν αποκλείεται να βρίσκεται ο Τζιόλης, ως μία επιπλέον λύση για το χώρο του κέντρου.

Με κόσμο στην Ξάνθη

Τη συμπαράσταση 1.300 φιλάθλων του θα έχει ο Παναθηναϊκός στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη το προσεχές Σάββατο για τη 17η αγωνιστική. Αυτός ο αριθμός εισιτηρίων αποφασίστηκε να δοθούν στους φιλοξενούμενους στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε στα γραφεία του ακριτικού συλλόγου παρουσία εκπροσώπων των δύο σωματείων και της αστυνομίας. Ο κόσμος των «πρασίνων» θα τοποθετηθεί στο πέταλο του γηπέδου στα Πηγάδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x