Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Με Τζεμπούρ στο Φάληρο

Η επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ είναι γεγονός. Ο Γαλλοαλγερινός φορ συμπεριλήφθηκε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Εκτός Νέμεθ, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Ιορντάκε και Παυλής. «Οι μέτοχοι είναι εδώ, μην ανησυχείτε», το μήνυμα Θανόπουλου στους παίκτες. «Ντόπες» από τον κόσμο. Άρχισαν και πάλι τα έργα στο προπονητήριο. .

Η επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ είναι γεγονός. Ο Γαλλοαλγερινός φορ συμπεριλήφθηκε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Μάλιστα ο παίκτης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι και στο βασικό σχήμα. Αν αγωνιστεί θα είναι η πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο ματς μετά τις 20 Αυγούστου.

Εκτός 20αδας έμειναν οι τραυματίες Νέμεθ και Χουανφράν, ο Ιορντάκε που υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Ενσαλίβα που κρίθηκε ανέτοιμος, αλλά και οι Γιαχάγια, Παυλής, Ρίκκα και Μανωλάς, που θα αγωνιστούν με την ομάδα Νέων. Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Λαγός, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέας, Καράμπελας, Αραούχο, Γιάχιτς, Καφές, Μαντούκα, Μάκος, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Σκόκο, Λεονάρντο.

Για το βασικό σχήμα, παίζονται δύο θέσεις. Αν προτιμηθεί ο Γιάχιτς ως δεύτερο αμυντικό χαφ πλάι στον Καφέ, ο Ζεράλντο θα είναι παρτενέρ του Μαϊστόροβιτς. Αν επιλεγεί ο Μάκος δίπλα από τον Καφέ, ο Γιάχιτς θα αγωνιστεί ως δεύτερο στόπερ. Ο Σάχα θα είναι στο τέρμα, οι Αραούχο και Καράμπελας στα άκρα, ενώ οι Σκόκο, Μαντούκα, Τζεμπούρ και Μπλάνκο, θα είναι από τη μέση και μπροστά. Δεν αποκλείεται πάντως να ξεκινήσει ο Χέρσι αντί του Τζεμπούρ.

Πριν την προπόνηση έγινε αγιασμός από τον πατέρα Τιμόθεο Κηλίφη, παρουσία και του διευθύνοντος συμβούλου (έχει παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου) της ΠΑΕ, Νίκου Θανόπουλου. «Οι μέτοχοι είναι εδώ και μην ανησυχείτε για τίποτα. Κανείς δεν έχει χάσει χρήματα από την ΑΕΚ», ήταν το μήνυμα του πρώην προέδρου, ο οποίος δεσμεύτηκε πως εντός της εβδομάδας θα καταβληθεί στους παίκτες ένα ακόμη σημαντικό μέρος των οφειλομένων.

«Ντόπες» από τον κόσμο

Πληροφορίες αναφέρουν πως οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα επισκεφτούν την αποστολή της ομάδας το απόγευμα της Τρίτης στο ξενοδοχείο που θα έχει καταλύσει εν όψει του ντέρμπι. Πρόθεσή τους είναι να τονώσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Άρχισαν πάλι τα έργα στα Σπάτα

Μετά τη διακοπή των εορτών, τα έργα κατασκευής στο προπονητήριο των Σπάτων άρχισαν και πάλι. Οι μπουλντόζες έπιασαν πάλι δουλειά κι έτσι οι ανησυχίες που είχαν εκφραστεί περί οριστικής διακοπής λόγω των διοικητικών προβλημάτων στην ΠΑΕ ΑΕΚ, εξαφανίστηκαν. O Nίκος Νοτιάς, που έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση του έργου, θα έρθει στην Ελλάδα μέσα στο προσεχές διάστημα για την παρουσίαση του πλάνου της ΠΑΕ και ενδέχεται να επιθεωρήσει το έργο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x