Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Έγραψε μόνος του τον επίλογο

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε τα όπλα στην προσπάθεια απόκτησης του Χατέμ Μπεν Αρφά. Με ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναφέρει πως δεν έχει λάβει συγκεκριμένη απάντηση από τη Μαρσέιγ για το αν ο παίκτης είναι υπό παραχώρηση ή όχι και δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει περισσότερο. Εκτός αποστολής ο Ντουντού για το ντέρμπι της Τετάρτης με την ΑΕΚ, όπως και οι Λεντέσμα, Στολτίδης και Λούα Λούα. Μέσα ο Ντάρμπισαϊρ.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε τα όπλα στην προσπάθεια απόκτησης του Χατέμ Μπεν Αρφά. Με ανακοίνωσή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναφέρει πως δεν έχει λάβει συγκεκριμένη απάντηση από τη Μαρσέιγ για το αν ο παίκτης είναι υπό παραχώρηση ή όχι και δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει περισσότερο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ Χατέμ Μπεν Αρφά, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει συγκεκριμένη απάντηση για την πώληση η μη του παίκτη».

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφεται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση στη θέση του αριστερού εξτρέμ. Εναλλακτικές επιλογές υπάρχουν και θα έρθουν πλέον στο προσκήνιο, με τους πρωταθλητές να έχουν την πολυτέλεια να διαθέτουν και μία κενή θέση μη κοινοτικού.

Νοκ άουτ ο Ντουντού

Ο Ντουντού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις των τελευταίων ημερών, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση της Δευτέρας και έτσι ο Ζίκο δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πάντως, προκύπτει πρόβλημα στο χώρο του κέντρου, αφού ο Ζίκο επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τόσο τον Ιεροκλή Στολτίδη, όσο και τον Κριστιάν Λεντέσμα, που είναι 100% έτοιμοι. Στο μεταξύ, εκτός ντέρμπι έμεινε και ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα, παρότι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε εντυπωσιακή παρουσία στις προπονήσεις της ομάδας. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται το όνομα του Ματ Νταρμπισάιρ.

Η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Νταρμπισάιρ, Ντιόγκο, Μήτρογλου. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται την Τρίτη με προπόνηση στις 17:00 στο προπονητήριο του Ρέντη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x