Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Βλέπει ενδεκάδα ο Λέτο

Θέση στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού διεκδικεί ο Σεμπαστιάν Λέτο στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ (16:45). Θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Γιώργος Μαχλελής, ενώ αποχώρησε προληπτικά ο Στέργος Μαρίνος.

Θέση στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού διεκδικεί ο Σεμπαστιάν Λέτο στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ (16:45). Ο Νίκος Νιόπλιας δοκίμασε τον 23χρονο Αργεντινό με τους βασικούς στη σημερινή προπόνηση βάζοντάς τον στ' αριστερά, τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά, τον Νίνη σε ρόλο επιτελικού και τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο 45χρονος τεχνικός δοκίμασε και τον Νίνη στ' αριστερά, έχοντας τον Καραγκούνη πίσω απ' τον Σισέ.

Κάτω απ’ τα γκολ ποστ ήταν ο Τζόρβας και την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Καντέ, Μπιάρσμιρ, Σπυρόπουλος και Βύντρα. Στα αμυντικά χαφ βρέθηκαν οι Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Θλάση ο Μαχλελής, ενοχλήσεις για Μαρίνο

Για περίπου δύο εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης ο Γιώργος Μαχλελής. Ο 18χρονος άσος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της σημερινής (4/1) απογευματινής προπόνησης του Παναθηναϊκού στην Παιανία και τις επόμενες ημέρες θ’ ακολουθήσει αποθεραπεία. Απ’ τη μεριά του ο Στέργος Μαρίνος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Άντε Ρουκάβινα που ως γνωστόν δεν υπολογίζονται για το ματς με τους Κρητικούς, όπως και ο Σιμάο που προετοιμάζεται για το Κόπα Άφρικα. Οι υπόλοιποι παίκτες των «πράσινων» ακολούθησαν ασκήσεις με πάσες, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x