Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: «Έκλεισε» ο Τσότσαλιτς

Στα κυανέρυθρα ντύθηκε ο Έντιν Τσότσαλιτς. Η μεταγραφή του Βόσνιου αμυντικού ολοκληρώθηκε ουσιαστικά, καθώς η Ζελέζνιτσαρ απάντησε θετικά στην πρόταση του Πανιωνίου. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου. Ο Πανιώνιος αποτελεί βήμα για την καριέρα μου», τόνισε ο 22χρονος άσος.

Στα κυανέρυθρα ντύθηκε ο Έντιν Τσότσαλιτς. Η μεταγραφή του Βόσνιου αμυντικού ολοκληρώθηκε ουσιαστικά, καθώς η Ζελέζνιτσαρ απάντησε θετικά στην πρόταση του Πανιωνίου. Αυτό που απομένει είναι να σταλεί από την ομάδα της Νέας Σμύρνης ένα έγγραφο στην πρεσβεία στο Σεράγεβο, προκειμένου να εκδοθεί η βίζα και να έρθει ο 22χρονος άσος στην Ελλάδα για να υπογράψει για 3,5 χρόνια. Σύμφωνα με τον Τύπο της Βοσνίας, η Ζελέζνιτσαρ θα εισπράξει 75.000 ευρώ και θα πάρει 15% σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

«Όλα τελείωσαν καλά. Ο Πανιώνιος και η Ζελέζνιτσαρ τα βρήκαν σε όλα», επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. «Περιμένω να πάρω τη βίζα μου και μαζεύω τα πράγματά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου. Ο Πανιώνιος αποτελεί βήμα για την καριέρα μου».

Προβάδισμα ο Σκούφαλης

Ο Μανώλης Σκούφαλης δείχνει να έχει προβάδισμα έναντι του Φανούρη Γουνδουλάκη για να καλύψει τη θέση του τιμωρημένου Εστογιανόφ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη. Οι υπόλοιποι δέκα του Εμίλιο Φερέρα θα είναι εκτός απροόπτου οι Ανδριόλας, Όμο, Λάτκα, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Καστελιόνε, Νικολάου, Κουμόρτζι, Ριέρα και Μπάλαμπαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x