Stoiximan Super League

Οριστικά χωρίς Ντουντού

Δεν θα έχει –τελικά- ο Ζίκο στη διάθεσή του, τον Ντουντού για το ντέρμπι της Τετάρτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση της Τρίτης και έτσι έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Λούα-Λούα. «Και μετά τον Μπεν Αρφά, τι;», ο Σωτήρης Κωσταβάρας στο www.sportfm.gr

Κάθε πιθανότητα να αγωνιστεί ο Ντουντού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αποκλείστηκε μετά την προπόνηση του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τρίτης.

Σε αυτή ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, αναγκάζοντας έτσι τον Ζίκο να τον αφήσει οριστικά εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Καμία αλλαγή…


Δεν διαφοροποιήθηκε η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μαζί με τον Ντουντού, από τις κερκίδες του Καραϊσκάκη θα παρακολουθήσει το παιχνίδι και ο Λούα-Λούα ο οποίος έμεινε εκτός 18άδας.

Αντίθετα, σε αυτή βρέθηκε για πρώτη φορά μετά από περίπου τρεις μήνες ο Ντάρμπισάιρ, αλλά και ο Ντιόγκο που είχε παίξει και κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά, οι 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ζίκο:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x