Ελλάδα

Εποχή Αγγελόπουλου και επίσημα

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι και επίσημα από σήμερα ο νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, παίρνοντας τη θέση του Σωκράτη Κόκκαλη. Μετά την σημερινή συνεδρίαση, ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση του Δ.Σ που έχει νέα πρόσωπα τους Γιώργο Σκινδήλια, Λεωνίδα Κορρέ, Δημήτρη Πράσσο και Ιωάννη Σιγγελίδη.

Αλλάζει σελίδα και επίσημα από σήμερα η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την διοικητική της σύνθεση. Νέος πρόεδρος της ΚΑΕ είναι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, όπως προέκυψε μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ, παίρνοντας τη θέση του Σωκράτη Κόκκαλη.

Ουσιαστικά, στον τρόπο λειτουργίας του τμήματος δεν αλλάζει κάτι, αφού οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις εδώ και αρκετό καιρό και «τρέχουν» όλα τα θέματα της ομάδας, παρά το γεγονός ότι ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ, κατείχε μέχρι τώρα και την θέση του προέδρου στο Δ.Σ της ΚΑΕ.

Νέα πρόσωπα στο Δ.Σ είναι οι Γιώργος Σκινδήλιας, Λεωνίδας Κορρές, Δημήτρης Πράσσος και Ιωάννης Σιγγελίδης που αντικαθιστούν, εκτός από τον Σωκράτη Κόκκαλη, τους Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, Τάκη Χατζηγρηγοριάδη, Παύλου Σιούφα, Βασίλη Καραμαλή και Αντώνη Σταμάτη.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ανακοινώνει ότι κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της στις 21 Δεκεμβρίου 2009, εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οπoίο μετά την συγκρότησή του σε σώμα απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

1. Παναγιώτης Αγγελόπουλος Πρόεδρος Δ.Σ.
2. Γεώργιος Σκινδήλιας Αντιπρόεδρος
3. Ιωάννης Σιγγελίδης Σύμβουλος
4. Χρήστος Σταυρόπουλος Σύμβουλος
5. Ευστράτιος Δέτσικας Σύμβουλος
6. Λεωνίδας Κορρές Σύμβουλος
7. Δημήτριος Πράσσος Σύμβουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x