Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Οι λύσεις και ο Νέρι…

Τρεις είναι οι παίκτες που εξετάζονται αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, ύστερα από την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά. Θετικά είναι να μηνύματα που έρχονται από την Ουκρανία για την περίπτωση του Νέρι Καστίγιο. Κανένα περιθώριο για απώλειες δεν έχουν οι Πειραιώτες στο αποψινό (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τρεις είναι οι παίκτες που εξετάζονται αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, ύστερα από την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά. Η πληροφόρηση από τη διοίκηση είναι με το… σταγονόμετρο, αλλά μία από τις περιπτώσεις πρόκειται για εισήγηση του Ζίκο.

Τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Χρυσικόπουλος φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές για μία περίπτωση που μπορεί να παρουσιάσει άμεσα εξελίξεις. Οι Πειραιώτες γνωστοποίησαν ότι πλέον ούτε θα επιβεβαιώνεται ούτε θα διαψεύδεται κάτι. Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει ενημερωθεί για τα πάντα και το επόμενο διάστημα θα ανάψει το «πράσινο φως» για ολοκληρωθεί κάποια μεταγραφή.

Όπως αναφέρει το «Φως», υπάρχουν καλά νέα για την υπόθεση του Νέρι Καστίγιο. Από την πλευρά του παίκτη προέκυπτε ότι η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα δώσει το «ΟΚ» στον παίκτη, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας. Χθες ο μάνατζερ του 25χρονου μεσοεπιθετικού βρισκόταν στα γραφεία του ουκρανικού συλλόγου και ήταν σε διαπραγματεύσεις με τους Ουκρανούς. Ο Καστίγιο φέρεται να έχει ήδη επικοινωνήσει με τον κ. Κόκκαλη και αν όλα πάνε καλά, τότε δεν αποκλείεται να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή των «ερυθρόλευκων» την περίοδο του Ιανουαρίου.

Μία περίπτωση που δεν φαίνεται ότι «καίγεται» είναι εκείνη του Ρούνε Πέντερσεν της Μπλάκμπερν. Χθες στον νορβηγικό Τύπο αναφέρθηκε ότι ο Ολυμπιακός θα επανέλθει για τον 30χρονο παίκτη, καθώς είχε γίνει μία συζήτηση μαζί του και το καλοκαίρι. Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Νορβηγού λήγει το καλοκαίρι και δεν απαιτούνται πολλά χρήματα για την απόκτησή του από τώρα.

Μονόδρομος η νίκη…

Κανένα περιθώριο για απώλειες δεν έχει ο Ολυμπιακός, αφού ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία της Superleague. Οι παίκτες καλούνται να νικήσουν απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) την ΑΕΚ και να παραμείνουν στο «κυνήγι» του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με όσα είχε δείξει ο Ζίκο στις προπονήσεις, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης. Μπροστά του θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μαρέσκα και ο Κατσικογιάννης, έχοντας στα πλάγια τον Γκαλέτι (δεξιά) και τον Όσκαρ (ή τον Ζαϊρί αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου, ενώ πιο πίσω θα παίξει ο Ντιόγο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Ντομί, Λεονάρντο, Πάντος, Ζεβλάκοφ και Νταρμπισάιρ. Εκτός έμειναν οι Ντουντού, Λεντέσμα, Στολτίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος, όπως και ο Λούα Λούα.

* Μετά την Έβερτον και την Μπόχουμ, η Μπορντό (επόμενη αντίπαλος στους «16» του Champions League) και η Τζένοα ενημέρωσαν τον Ολυμπιακό ότι εκπρόσωποί τους θα βρίσκονται στο Καραϊσκάκη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x