Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Ανακοίνωσε Αντού!

Παίκτης του Άρη κι επισήμως είναι ο Φρέντι Αντού. Ο 20χρονος Αμερικανός επιθετικός αποκτήθηκε δανεικός για ενάμιση χρόνο από την Μπενφίκα με οψιόν αγοράς. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και τυπικά με την αποδέσμευση του Λεάντρο Γκρασιάν, προκειμένου να ελευθερωθεί θέση ξένου. «Έχει αλλάξει πολλά ο Κούπερ», στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Σάκης Πρίττας.

Παίκτης του Άρη κι επισήμως είναι ο Φρέντι Αντού. Ο 20χρονος Αμερικανός επιθετικός αποκτήθηκε δανεικός για ενάμιση χρόνο από την Μπενφίκα με οψιόν αγοράς. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί και τυπικά με την αποδέσμευση του Λεάντρο Γκρασιάν, προκειμένου να ελευθερωθεί θέση ξένου. Ο γκανέζικης καταγωγής άσος βρίσκεται στις ΗΠΑ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του Άρη μετά τον συμπατριώτη του Έντι Τζόνσον, ο οποίος προπονείται ήδη με τους «κίτρινους» και περιμένει την έκδοση της μπλε κάρτας για να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Αντού στην προσωπική του σελίδα στο «Twitter» ανέφερε: «Η συμφωνία έκλεισε. Υπέγραψα για 18 μήνες στον Άρη ως δανεικός. Το σκέφτηκα κι έψαξα πολύ πριν το αποφασίσω».

Η ανακοίνωση του Άρη:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία για τον δανεισμό του Freddy Adu από την Μπενφίκα για τον επόμενο 1,5 χρόνο (μέχρι το καλοκαίρι του 2011) και οψιόν αγοράς μετά την ολοκλήρωση της περιόδου δανεισμού.

Ο Freddy Adu, γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 1989 στην πόλη Tema της Γκάνα. Έχει ύψος 1.73 και είναι 70 κιλά. Όταν ήταν 8 ετών, οι γονείς του μετανάστευσαν στις ΗΠΑ. Τη σεζόν 2002-2003, ο Adu εντάχθηκε στην αμερικάνικη ακαδημία ποδοσφαίρου “IMG Soccer Academy”, όπου έχει θητεύσει και ο Eddie Johnson. Από το 2004 ως το 2006 αγωνίστηκε στην D.C. United έχοντας 87 συμμετοχές και 11 γκολ. Την σεζόν 2006–2007 με την φανέλα της Real Salt Lake σε 11 συμμετοχές πέτυχε 2 γκολ. Τον Ιανουάριο παίρνει μεταγραφή για την Μπενφίκα με την οποία σε 11 παιχνίδια σκόραρε 2 φορές. Την σεζόν 2008-2009 αγωνίστηκε στην Μονακό σε 9 αγώνες, ενώ φέτος έπαιξε δανεικός στην Μπελενένσες σε 4 παιχνίδια. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, με την οποία έχει 15 συμμετοχές και έχει πετύχει 2 γκολ. Με τις μικρές εθνικές των ΗΠΑ, έχει 62 συμμετοχές και έχει πετύχει 36 γκολ.

WHO IS WHO

Πλήρες όνομα: Fredua (Freddy) Koranteng Adu
Ημερομηνία γέννησης: 02/06/1989
Ύψος: 1,73m
Βάρος: 70kg
Θέση: Επιθετικός
Χώρα: ΗΠΑ

Δείτε τις ικανότητες του Αντού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x