Ελλάδα

Χωρίς «Τεό», αλλά με Πεν

Απών θα είναι τελικά ο Θοδωρής Παπαλουκάς από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές Πίλσεν στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη (20:15)για την ένατη αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Ευρωλίγκας. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στην ποδοκνημική και θα παραμείνει στην Αθήνα, όπως και οι Κώστας Σλούκας και Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Μέσα ο Σκούνι Πεν.

Απών θα είναι τελικά ο Θοδωρής Παπαλουκάς από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές Πίλσεν στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη (20:15)για την ένατη αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Ευρωλίγκας. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στην ποδοκνημική και θα παραμείνει στην Αθήνα, όπως και οι Κώστας Σλούκας και Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Αντίθετα, στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη θα βρίσκεται για πρώτη φορά ο Σκούνι Πεν, που θα πραγματοποιήσει το δεύτερο ντεμπούτο του με την ομάδα του Πειραιά.

Γιαννάκης: «Έχουν μεγάλο κίνητρο»

Ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του, σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του δεύτερου ομίλου της Ευρωλίγκας, και με νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, απέναντι σε Εφές Πίλσεν και Παρτιζάν, θα τερματίσει πρώτος ό,τι και αν γίνει. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν αύριο τους Τούρκους εκτός έδρας με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να δηλώνει πως «έχουν μεγάλο κίνητρο και θέλουν τη νίκη».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης εξήγησε πως «η Εφές Πίλσεν είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα. Θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν αυτό το παιχνίδι. Θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν γιατί θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση. Γι’αυτό και θέλει προσοχή».

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης αναφέρθηκε και στους στόχους της δικής του ομάδας. « Εμείς από τη μεριά μας, θέλουμε να παίζουμε απέναντι σε καλές ομάδες με σκοπό να βελτιωνόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x