Ελλάδα

Α1: Τέλος ο Φλεβαράκης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί ο Κώστας Φλεβαράκης.Ο Έλληνας τεχνικός μετά από περίπου ενάμιση χρόνο στο τιμόνι της ομάδας υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ΚΑΕ.Ο έμπειρος προπονητής είχε αντιδράσει στην πρόθεση της διοίκησης να τιμωρήσει τους Παπαντωνίου και Γέρεμιτς για την απεργία που είχαν κάνει πριν τα Χριστούγεννα, ενώ είχε εκφράσει και δημοσίως τη δυσαρέσκειά του για τα συνεχή οικονομικά προβλήματα,που οδήγησαν δύο παίκτες στην αποχώρηση,χωρίς να αντικατασταθούν

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί ο Κώστας Φλεβαράκης. Ο Έλληνας τεχνικός μετά από περίπου ενάμιση χρόνο στο τιμόνι της ομάδας υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ΚΑΕ. Ο έμπειρος προπονητής είχε αντιδράσει στην πρόθεση της διοίκησης να τιμωρήσει τους Παπαντωνίου και Γέρεμιτς για την απεργία που είχαν κάνει πριν τα Χριστούγεννα, ενώ είχε εκφράσει και δημοσίως τη δυσαρέσκειά του για τα συνεχή οικονομικά προβλήματα, που οδήγησαν δύο παίκτες (Ρίστε Στεφάνοφ και Ντόνι ΜακΓκραθ) στην αποχώρηση, χωρίς να αντικατασταθούν.

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση ν’ ανακοινώσει την λύση της αγαστής, μέχρι σήμερα, συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη. Ο έμπειρος προπονητής υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ύστερα από πολύωρη συνομιλία που είχαν μαζί του και την προσπάθειας που κατέβαλαν ώστε να μεταπειστεί, αποφασίστηκε η οριστική λύση της συνεργασίας.
Η Διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Μπάμπης Καραμανλής θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμώς τον Κώστα Φλεβαράκη για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθεί καλή συνέχεια και προσωπικές επιτυχίες
».

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ καλείται πλέον να βρει τον αντικαταστάτη του πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία το Σάββατο για την 11η αγωνιστική., Υπενθυμίζεται πως και πριν από έναν μήνα, όταν ο Κώστας Φλεβαράκης ήταν υπ’ατμόν, υποψήφιοι αντικαταστάτες ήταν οι Ντράγκαν Σάκοτα και Αργύρης Πεδουλάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x