Stoiximan Super League

Προβληματισμός για Ζίκο!

Έντονος είναι ο προβληματισμός στον Ολυμπιακό για την παρουσία του Ζίκο στον πάγκο. Η δεύτερη σερί ήττα των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα που τους άφησε πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή έχει βαρύνει το κλίμα στην ομάδα για τον Βραζιλιάνο τεχνικό. «Κάνει πόλεμο στον εαυτό του», στο www.sport-fm.gr ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Έντονος είναι ο προβληματισμός στον Ολυμπιακό για την παρουσία του Ζίκο στον πάγκο. Η δεύτερη σερί ήττα των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα που τους άφησε πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή έχει βαρύνει το κλίμα στην ομάδα για τον Βραζιλιάνο τεχνικό.

Περισσότερο ίσως από τα αποτελέσματα είναι οι εμφανίσεις της ομάδας που έχουν δυσαρεστήσει αρκετούς στον Πειραιά αλλά και οι επιλογές του Βραζιλιάνου τεχνικού για την ενδεκάδα.

Μέχρι στιγμής από την ΠΑΕ κάνουν λόγο απλά για προβληματισμό.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο στο ζήτημα θα παίξει η γνώμη του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ζίκο θα μείνει στο «απυρόβλητο» μέχρι το «αφεντικό» της ΠΑΕ να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Εξηγήσεις Νικοπολίδη

Εξηγήσεις για την ήττα έδωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης σε λίγους οπαδούς του Ολυμπιακού που περίμεναν την αποστολή στο προπονητήριο του Ρέντη. Ο αρχηγός της ομάδας χαρακτήρισε μια "κακή στιγμή" την ήττα από την ΑΕΚ και δήλωσε σίγουρος πως η συνέχεια των "ερυθρολεύκων" στο πρωτάθλημα θα είναι καλύτερη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x