Ευρώπη

Η πρωτιά περνά από την Πόλη

Τη νίκη που θα τον φέρει αγκαλιά με την πρώτη θέση στον Β’ Όμιλο, κάτι που συνεπάγεται καλύτερη κλήρωση στη φάση των «16», έχει ως στόχο ο Ολυμπιακός απόψε στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Εφές Πίλσεν (20:15). Εκτός αποστολής Παπαλουκάς, Γλυνιαδάκης και Σλούκας, δεύτερο ντεμπούτο για τον Σκούνι Πεν. Τα σενάρια της πρόκρισης.

Τη νίκη που θα τον φέρει αγκαλιά με την πρώτη θέση στον Β’ Όμιλο, κάτι που συνεπάγεται καλύτερη κλήρωση στη φάση των «16», έχει ως στόχο ο Ολυμπιακός απόψε στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Εφές Πίλσεν (20:15).

Οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν με την Ουνικάχα Μάλαγα στην πρώτη θέση έχοντας όμως το πλεονέκτημα στο goal average και εφόσον… αλώσουν την Πόλη θα σφραγίσουν την πρωτιά την επόμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ κόντρα στην Παρτιζάν (η οποία εξασφάλισε την πρόκρισή της νικώντας χθες με 97-67 τη Λιέτουβος Ρίτας). Αντίθετα, σε περίπτωση ήττας και με δεδομένο ότι η Μάλαγα θα νικήσει την Ορλεάν στην Ισπανία απόψε, θα παρακαλούν για ήττα της ομάδας του Γιώργου Πρίντεζη από τη Λιέτουβος Ρίτας στη Λιθουανία την τελευταία αγωνιστική. Παράλληλα, θα διατρέχουν τον κίνδυνο να υποχωρήσουν ακόμη στην τρίτη θέση, εφόσον ηττηθούν από την Παρτιζάν στο Φάληρο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο πόδι και έμεινε στην Αθήνα, όπως και οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Κώστας Σλούκας για λόγους τακτικής. Αντίθετα, στην Τουρκία μετέβη ο Σκούνι Πεν, ο οποίος αναμένεται να κάνει το δεύτερο ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους» απέναντι στην τουρκική ομάδα, τη φανέλα της οποίας είχε φορέσει στο παρελθόν.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για την Εφές Πίλσεν, που βρίσκεται στην πέμπτη θέση με ρεκόρ 3-5. Σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Εργκίν Αταμάν σκαρφαλώνει τέταρτη και ουσιαστικά αγκαλιάζει την πρόκριση, αφού θα της αρκεί νίκη στη Γαλλία επί της καταδικασμένης Ορλεάν στη Γαλλία την επόμενη εβδομάδα για να είναι τουλάχιστον τέταρτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x