Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κατήγγειλε τη διοίκηση ο Κωφίδης!

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο Σάββας Κωφίδης, κατηγορώντας μέλη της διοίκησης του «Γηραιού» για τη συμπεριφορά τους στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο προπονητής του Ηρακλή κατήγγειλε ότι απειλήθηκαν οι παίκτες του από μπράβους και άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε κλίμα τρομοκρατίας κατά των ποδοσφαιριστών του από ανθρώπους της ομάδας!

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο Σάββας Κωφίδης, κατηγορώντας μέλη της διοίκησης του «Γηραιού» για τη συμπεριφορά τους στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο προπονητής του Ηρακλή κατήγγειλε ότι απειλήθηκαν οι παίκτες του από μπράβους και άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε κλίμα τρομοκρατίας κατά των ποδοσφαιριστών του από ανθρώπους της ομάδας.

Στο ημίχρονο του αγώνα Ηρακλής - Πανθρακικός, όταν οι γηπεδούχοι έχαναν με 1-0, ο Σάββας Κωφίδης πληροφορήθηκε ότι δύο μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηρακλής μπήκαν στα αποδυτήρια για να μιλήσουν με έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές. «Είναι αντίθετο με μένα, αν υπάρχει μια τέτοια φιλοσοφία, αντίληψη, τακτική για το αθλητικό πνεύμα και για το ποδοσφαιρικό, εμένα με βρίσκει αντίθετο και σημαίνει ότι περιττεύω», ανέφερε επί του θέματος ο τεχνικός των «κυανολεύκων», για να ξεκαθαρίσει στη συνέχεια ότι ναι μεν θα συνεχίσει να προπονεί την ομάδα, αλλά δεν μπορεί να αποτελεί μέρος τέτοιων τακτικών.

«Χθες συνέβη κάτι το οποίο αμαυρώνει την ιστορία του Ηρακλή. Και το θεσμό του προπονητή στον Ηρακλή και γενικότερα. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε, αλλά μετά το τέλος του πρώτου μέρους, μπήκαμε στο ημίχρονο με σκορ εις βάρος μας 0-1 και οι παίκτες πήγαν στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν και να ετοιμαστούν για το δεύτερο ημίχρονο και να αλλάξουν την κατάσταση και όλη την πίεση που υπήρχε με το παιχνίδι που κάναμε», ξεκίνησε να λέει ο Κωφίδης, για να αποκαλύψει ότι… «κάποια μέλη του Δ.Σ. μπήκαν στα αποδυτήρια χωρίς να το γνωρίζουμε και χωρίς την άδεια τη δική μας, απαξιώνοντας το γενικό αρχηγό, τον τεχνικό υπεύθυνο, τον προπονητή και πάνω απ’ όλα την ιστορία του Ηρακλή. Με μπράβους, για να μιλήσουν στους παίκτες, μέλη του Δ.Σ., ο κ. Ζιάκας αν δεν κάνω λάθος και ο κ. Γουίλι».

Ο Κωφίδης πρόσθεσε ότι: «την άποψή μου συμμερίζονται και ο γενικός αρχηγός, Μανώλης Τουμπόγλου, ο Ηλίας Πουρσανίδης και ο συνεργάτης μου, Γρηγόρης Τσινός. Δεν ταιριάζει στον Ηρακλη αυτό, ούτε στους ανθρώπους που είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Είμαι έξω από αυτό, εάν αυτή η τακτική και η φιλοσοφία ανήκει στον Ηρακλή, εγώ δεν ανήκω σε αυτό».

Προς το τέλος της συνέντευξης του, ο Κωφίδης δήλωσε: «Αν αυτοί οι άνθρωποι είναι του Δ.Σ., εγώ δεν μπορώ να είμαι εδώ. Ήρθα να σας ανακοινώσω τι συμβαίνει και δεν μπορώ να το αφήσω να διαιωνίζεται. Ειδικά σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής, που όλοι ξέρετε τη φιλοσοφία που έχει τόσα χρόνια. Θα είμαι στην προπόνηση αύριο, θα είμαι και στο ματς της Κυριακής και θα περιμένω να αλλάξουν τα πράγματα. Ήρθαν στο ξενοδοχείο, εκεί γνωριστήκαμε, και μετά ήρθαν στα αποδυτήρια. Η αντίδρασή τους ήταν βίαιη απέναντι στο πρόσωπό μου όταν θελήσαμε να τους βγάλουμε έξω από τα αποδυτήρια».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν μίλησε με τον πρόεδρο του Ηρακλή, Αντώνη Ρέμο, για να του μεταφέρει το περιστατικό, απάντησε αρνητικά. «Δεν επικοινώνησα με τον πρόεδρο του Ηρακλή. Για ποιο λόγο να το κάνω; Είμαι εδώ, η ομάδα είναι εδώ, έχει ένα παιχνίδι μπροστά της, θα προετοιμαστούμε. Αυτό που έζησα χθες ήταν κάτι πρωτόγνωρο, ουσιαστικά δεν υπήρχα. Αν αυτό είναι για το καλό της ομάδας, ας το αποφασίσουν. Ας αποφασίσει ο πρόεδρος αν συνεχίσει έτσι ή αλλιώς».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x