Stoiximan Super League

ΚΑΒΑΛΑ: Ενίσχυση με Μουρ

Μεταγραφών συνέχεια για την Καβάλα, η οποία δεν σταματάει να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις που κάνει στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά τους Έμπι Σμολάρεκ και Λούκας Σόσιν, οι «αργοναύτες» απέκτησαν και τον Κρεγκ Μουρ. Πρόκειται για τον διεθνή Αυστραλό αμυντικό, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου.

Μεταγραφών συνέχεια για την Καβάλα, η οποία δεν σταματάει να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις που κάνει στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά τους Έμπι Σμολάρεκ και Λούκας Σόσιν, οι «αργοναύτες» απέκτησαν και τον Κρέιγκ Μουρ. Πρόκειται για τον διεθνή Αυστραλό αμυντικό, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου.

Με αυτή την κίνηση η Καβάλα ευελπιστεί να θωρακίσει τα μετόπισθέν της, ποντάροντας στην εμπειρία του 34χρονου στόπερ, που έχει περάσει από Ρέιντζερς, Κρίσταλ Πάλας, Γκλάντμπαχ, Νιουκάστλ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην πατρίδα του φορώντας τη φανέλα της Μπρίσμπεϊν Ρορ.

Ο υψηλόσωμος (1,85μ.) αμυντικός έχει αγωνιστεί 47 φορές με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ έγινε γνωστός από τη διπλή "θητεία" του στη Ρέιντζερς, στην οποία και βρισκόταν για έντεκα χρόνια συνολικά. Να θυμίσουμε ότι ο Μουρ ήταν ο αρχηγός της Αυστραλιανής Ολυμπιακής ομάδας το 2004 (στην Αθήνα), όταν και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή στόπερ με την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας Κρέιγκ Άντρεου Μουρ για τον επόμενο ενάμιση χρόνο»

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x