Stoiximan Super League

Μπιάρσμιρ: «Στον Ολυμπιακό το άγχος»

Η διαφορά των πέντε βαθμών με την οποία έχει αποσπαστεί ο Παναθηναϊκός απ’ τον Ολυμπιακό, σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζει τους παίκτες του «τριφυλλιού» και όπως δήλωσε ο Ματίας Μπιάρσμιρ «είναι καλό να παραμένουμε στη πρώτη θέση και να φορτώνουμε τους αντιπάλους μας συνέχεια με πίεση». Στο ματς με τον Πανθρακικό θα εκτίσουν τις ποινές τους οι Τζιμπρίλ Σισέ και Κώστας Κατσουράνης. Εξελίξεις με Τζιόλη.

Η διαφορά των πέντε βαθμών με την οποία έχει αποσπαστεί ο Παναθηναϊκός απ’ τον Ολυμπιακό, σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζει τους παίκτες του «τριφυλλιού» και όπως δήλωσε ο Ματίας Μπιάρσμιρ «είναι καλό να παραμένουμε στη πρώτη θέση και να φορτώνουμε τους αντιπάλους μας συνέχεια με πίεση». Ο Σουηδός αμυντικός αναφέρθηκε επίσης στη νίκη επί του Εργοτέλη, αλλά και στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Πρώτο ματς της νέας χρονιά με νίκη και καλή εμφάνιση...

«Όχι μέχρι το πρώτο γκολ που σκόραρε ο Εργοτέλης. Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήταν σαν να ήμασταν ακόμα στις διακοπές. Στη συνέχεια όμως γίναμε πολύ καλύτεροι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και φτάσαμε στην ανατροπή».

-Θεωρείς ότι το σημείο κλειδί ήταν η ανατροπή του σκορ πριν τελειώσει το ημίχρονο;

«Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό που ισοφαρίσαμε και προηγηθήκαμε πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Και σε άλλα παιχνίδια ήμασταν 0-0 στο πρώτο μέρος και βάζαμε αρκετά γκολ στο δεύτερο. Αλλά σίγουρα ήταν καλύτερα να πας με 2-1 στα αποδυτήρια παρά με 1-1».

-Δεχτήκατε το πρώτο γκολ μετά από τέσσερα ματς. Tι έφταιξε;

«Δεν ξέρω τι έφταιξε. Ήταν μια αντεπίθεση ύστερα από μια εκτέλεση στημένης φάσης από εμάς και δεν λειτουργήσαμε καλά. Εγώ είχα να καλύψω δύο παίκτες, προσπάθησα να κόψω την πάσα, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν ήξερα τι να κάνω, ποιον να μαρκάρω».

-Παραμένετε στη πρώτη θέση και συνεχίζετε να φορτώνετε με άγχος τον αντίπαλο σας

«Είναι καλό να παραμένουμε στη πρώτη θέση και να φορτώνουμε τους αντιπάλους μας συνέχεια με πίεση, καθώς αφού εμείς κερδίζουμε θα πρέπει να κερδίζουν και αυτοί και δεν είναι τόσο εύκολο όταν ξέρεις ότι σε ένα ματς θέλεις μόνο νίκη».

-Επόμενο ματς στην Ξάνθη, σε μια δύσκολη έδρα...

«Θυμάμαι την Ξάνθη, ήταν το πρώτο μου ματς. Έχουν μια καλή ομάδα, σκληρή, με καλή άμυνα και ίσως στην έδρα τους παίξουν ακόμα πιο αμυντικά γιατί δεν θα θέλουν να χάσουν».

-Είδαμε και τον χλοοτάπητα να είναι σε πολύ καλή κατάσταση

«Ήταν πολύ καλύτερο. Αλλά θέλει δύο, τρία παιχνίδια ώστε το χορτάρι να πατηθεί, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερα πλέον».

Χάνουν Πανθρακικό, Σισέ και Κατσουράνης

Στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ θα εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής οι Τζιμπρίλ Σισέ και Κώστας Κατσουράνης (σ.σ. συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες), όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κίνηση αναμενόμενη, αν σκεφτεί κανείς πως η παρουσία και των δύο θεωρείται απαραίτητη τόσο στο ματς με τη Skoda Ξάνθη, όσο και στους αγώνες με Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Εξελίξεις με Τζιόλη

Η επιστροφή του Αλέξανδρου Τζιόλη στην αποστολή του Παναθηναϊκού και η συμμετοχή του στο ματς με τον Εργοτέλη, δεν αποκλείεται να ήταν και η τελευταία του. Ο Κώστας Αντωνίου, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία, έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της Αταλάντα για τον διεθνή αμυντικό μέσο και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Τα εισιτήρια με Ξάνθη

Τηλεφωνικώς θα γίνονται οι κρατήσεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στην Ξάνθη, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της.

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που προτίθενται να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα με την Ξάνθη πως επειδή δεν θα διατίθενται εισιτήρια στο γήπεδο, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται για κρατήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), αύριο, Παρασκευή 09:30 – 17:30. Επειδή, τέλος, ο αριθμός των εναπομείναντων εισιτηρίων είναι περιορισμένος, οι κρατήσεις θα γίνονται μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x